Twitter, işten çıkarmaya hazırlanıyor!

Yeni kalıcı patronu yönetimindeki Twitter, ilk kara haberi vermeye hazırlanıyor!

Twitter'dan kötü haber!

Twitter'ın kalıcı CEO'su olarak atanan Jack Dorsey, firmayı hizaya getirecek değişiklikleri yapmaya hazır gibi görünüyor.

Re/Code'un haberine göre Twitter, bu hafta içerisinde geniş çaplı bir işten çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Kaç kişinin Twitter'daki işinden olacağı bilinmiyor ancak kaynaklara göre bu durumdan firmanın birçok departmanı etkilenecek. Twitter'ın şu an dünya çapında 35 ofiste 4.100 çalışanı bulunuyor. Bu çalışanların yarısından fazlası, işten çıkarmaların en çok olacağı söylenen mühendislik bölümünde görev yapıyor.

Rapora göre işten çıkarmalar, yakın gelecekte tüm departmanlar için planlanan görev değişikliklerinin bir parçası olabilir. Yeniden yapılanmanın Dorsey'in Twitter'ı "daha odaklı bir şirket" ve daha basit bir deneyim haline getirme planının da bir parçası olduğuna inanılıyor.

Twitter, geçtiğimiz günlerde "etkinlikler" hakkında daha kolay bilgi toplamanıza izin veren Moments işlevini sunmaya başlamıştı. Firma, bu son haberlerle ilgili herhangi bir açıklamada ise bulunmadı.

Okuyucu Yorumları