Twitter'ın kurucusundan "Super" uygulama!

Biraz Twitter, biraz da Instagram... Twitter'ın kurucusundan çok eğlenceli bir uygulama geldi!

"Super" bir uygulama geldi!

Herkesin her konuda bir fikri olduğu söylenir. "Super"e bakıldığında da bu sözün yanlış olduğunu düşünmek oldukça zor. "Super" uygulaması, Android ve iOS için yeni yayınlanan bir fikir paylaşma platformu. "En iyi", "en kötü" ve "en çılgın" gibi yazı iletileri, fikrinizi alakalı bir fotoğraf ile beraber paylaşmanız için sizi harekete geçirmeye çalışıyor. Twitter gibi bu uygulama da kısa bir yazı ve kelime oyunlarını desteklemekte. Ancak bu uygulamada, fotoğraflar da en az yazılar kadar önemli ve bu açıdan da Instagram ile bir benzerliğe sahip. Hatta bir iletiye çift tıklayarak beğenebiliyorsunuz ve bu özellik de Instagram'ın popülerleştirdiği özelliklerden biri.

Super uygulamasının gelişimine dikkat etmekte fayda var çünkü bu uygulamanın yaratıcısı, Twitter'ın ortak kurucularından Biz Stone. Uygulama, Stone'un yeni firması Jelly'nin yayınladığı ikinci uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Firmanın yayınladığı ilk uygulama ise bir soru - cevap uygulaması olan Jelly idi. Bu uygulamaya olan ilginin azalması ile beraber, firmanın yeni bir uygulamaya yönelmesi oldukça normal bir durum.

Her ne kadar bir önceki uygulaması pek başarılı olmuş olmasa da, Stone umutsuz gözükmüyor. Uygulamanın devrimsel bir özellik taşımadığını veya dünyayı kurtarmadığını belirten Stone, sadece "eğlenceli" bir şey olduğunu söylemekte. Parlak renkleri ve şirin sesleri ile Super uygulaması, "eğlence" fikrini benimsememiz için büyük çaba harcıyor.

Uygulamayla ilgili bağlantılar şu şekilde:

Super - Resmi site
Super - Google Play
Super - Apple App Store

Okuyucu Yorumları