Twitter'a da "Tarihte Bugün" Özelliği Geldi!

Facebook'un yıllar önce bugün ne paylaştığınızı gösteren özelliğinin bir benzeri, artık Twitter'da da var. Ama bu özelliği getiren, Twitter değil!

Twitter'da zaman yolculuğu!

Facebook, kullanıcıların sosyal ağdaki anılarını hatırlatan "Tarihte Bugün" özelliğinin rakip sosyal medya platformu Twitter'da bir karşılığı bulunmuyor. Bu duruma Twitter'ın el atmasını beklemeden geçmişte gönderdiğiniz tweet'leri görmek istediğinizde profil sayfanız üzerinden tweet akışında uzun zaman harcayarak aşağıya doğru kaydırmanız gerekiyor.

TweetStory adlı yeni ve ücretsiz bir iOS uygulaması sayesinde artık bu zahmetten kurtulabilir ve Snapbird benzeri bu hizmeti kullanarak Twitter'da geçmişteki bir tweet'inizi rahatlıkla bulabilirsiniz.

2007'den içinde bulunulan yıla kadar olan tweet'leri görebilmenize olanak tanıyan TweetStory sayesinde özellikle 2007'den bu yana bir Twitter hesabı olan kullanıcılar geçmişe keyifli bir yolculuk yapabilirler.

Uygulamayı indirip Twitter hesabınızla oturum açmanızın ardından geçtiğimiz yıldan dokuz yıl öncesine kadar giden bir yıllık aralıklarda bugün ne paylaştığınızı görmeniz mümkün olacak. Geçmiş yıllarda içinde bulunduğunuz gün dışında diğer günlerde ne paylaştığınızı görme gibi bir olanağa sahip olmasanız da, bir yıldan dokuz yıla kadar o gün ne hakkında tweet'lediğini görmek bile birçok kullanıcıyı bir hayli memnun edecektir.

Uygulama ücretsiz olsa da, 0.99 dolar karşılığında onu reklamlardan arındırılmış bir biçimde kullanabiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları