Twitter'da ilk araç satışı yapıldı!

Twitter'dan ilk araç satışını gerçekleştiren DOD, bu uygulamasıyla ödüle layık görüldü.

Twitter'da araç satıldı!

Yenilikçi yaklaşımlarıyla ikinci el otomobil satışlarına kurumsallığı getiren lider marka DOD, 2014 Stevie Ödülleri'nde "En İyi Twitter Kullanımı" kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu. Dünyanın 60 ülke ve bölgesinden verilen oylarla düzenlenen ve Yunancada taçlandırılmış anlamına gelen "Stevie" isminin verildiği ödül, 10 Ekim tarihinde Paris'te düzenlenecek törende takdim edilecek.

Her sektörden 3 bin 500'den fazla adayın katıldığı yarışmada Yılın Şirketi, Yılın Web Sitesi, En İyi Ürün, En Yeni Ürün, Yılın Hizmeti, Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleri gibi kategoriler yer aldı.

DOD Satış ve Pazarlama Müdürü Gökhan İncekara, DOD'un vizyoner bir marka olduğunun da altını çizerek "Günümüz şartlarına ve yaşam biçimine uygun olarak teknolojik altyapıyı sürekli kullanan bir markayız. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılan yorumlar ve alınan geri dönüşler ile böyle satışların giderek artacağını umuyoruz. Sosyal Medya Ajansımız Likeable ile birlikte kazandığımız ödül ile de başarımızı pekiştirmiş olduk" dedi.

Kaynak: www.stevieawards.com

Okuyucu Yorumları