Twitter'dan GIF'ler için yeni bir seçenek!

Twitter, ardı ardına yaptığı yeniliklere şimdi de çok ilginç bir arama seçeneği ekliyor!

Twitter'ı "GIF'ler basacak"

Twitter'ın yeni özelliği sayesinde, tweet veya direkt mesaj aracılığı ile göndermek için mükemmel GIF'i bulmak artık çok daha kolay olacak. Sosyal ağ devi, sunacağı yeni arama özelliği sayesinde, kullanıcılara GIF kütüphanesinden istedikleri animasyonlu GIF'leri bulma imkanı tanıyor.

Yeni özelliğin kullanımı ise oldukça kolay olacak. Tek yapmanız gereken, tweet veya mesaj yazarken yeni GIF tuşuna basmak ve GIF kategorilerinden istediğinizi seçmek. Bu kategorilerin arasında "High Hive", "Good Luck", "Happy Dance" ve "Hugs" gibi seçenekler bulunuyor.

Bir diğer kullanım seçeneği ise bir anahtar kelimeyi aratmak. Örneğin "cats (kediler)" veya "dogs (köpekler)" kelimeleri ile arama yapıldığında karşınıza sevimli dostlarımızı içeren çok sayıda GIF çıkıyor. Beğendiğiniz bir GIF'i seçtikten sonra da takipçilerinizle paylaşabiliyorsunuz.

Yeni arama özelliği yayınlanmaya başlandı. Ancak her ülkedeki kullanıcıların, özelliğe hemen kavuşamayacağı biliniyor. Yine de tüm dünyanın, GIF arama imkanına birkaç gün içerisinde kavuşması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları