Uber sürücüsünden 8 saldırı, 6 cinayet!

Uber sürücüsünün "boş zamanlarında" yaptıkları, insanı dehşete düşürecek cinsten!

Bir garip Uber sürücüsü!

Cumartesi gecesi ABD'de yaşanan karanlık olayların ardından polis, Uber sürücüsü Jason Dalton'u 3 farklı mekanda 8 kişiye ateş açmak ve 6 kişiyi öldürmek ile suçluyor. Ancak bu hikaye, Dalton'un silahlı saldırıların arasında sadece müşteri taşımak ile kalmayıp, 22:24 saatinde Cracker Barrel restoranında yer alan son silahlı saldırıdan sonra da insanları taşımaya devam etmesi ile daha da garip bir hale geliyor. Hatta söylenenlere göre Dalton tutuklanmadan önceki son müşterilerinden biri, "nişancı sen değilsin değil mi?" cümlesi ile şaka bile yapmıştı.

Indianapolis'te yaşayan ve yerel haber ajansları ile konuşan; sadece "Derek" olarak bilinmek istediğini söyleyen bir kişinin söylediğine göre, silahlı saldırıları duydukları sırada ailesi ile beraber bir restorandaydılar. Haberi öğrendikten sonra da Uber ile evlerine dönmenin, yürümekten daha güvenli olacağına karar verdiler. Uber aracına da Dalton'un tutuklanmasından yaklaşık olarak yarım saat önce 12:12'de bindiler.

Derek'in Wood TV-8'e söylediğine göre babası arka koltukta konuşurken silahlı saldırılardan bahsetti ve Derek, şaka ile karışık bir şekilde sürücüye "saldırgan sen değilsin değil mi" diye sordu: "Bana bir çeşit 'hayır' cevabı verdi, kafasını salladı..."

O sırada kimse suçlunun Uber sürücüsü olduğunu bilmiyordu ancak söylediğine göre Derek, cevap almak için bir kez daha sormaya karar verdi. "Emin misin diye sordum ve o 'hayır ben değilim, sadece yorgunum' dedi. Daha sonra da oldukça normal bir şekilde muhabbet etmeye devam ettik."

Derek ve ailesi 12:19'da evlerine ulaştılar ve yaklaşık olarak 20 dk sonra Dalton tutuklandı. Ayrıca Derek, Dalton'un o geceki müşterilerinden biri olduğunu kanıtlayabilecek bir faturayı da haber kanalına sunmuş durumda.

Daha pek çok kişi Dalton'un o gün taşıdığı kişilerden olduklarını söylüyor. Dalton'un silahlı saldırılar arasında insan taşımaya devam ettiği kesin olsa da, gün içerisinde kaç kişiyi taşıdığı henüz belli değil...

Okuyucu Yorumları