Uber'den Darp Açıklaması Geldi

İstanbul'da bir Uber aracında yaşandığı iddia edilen darp olayı ile ilgili, Uber'den resmi açıklama geldi!

Uber'den darp açıklaması geldi

Bir Uber aracında yaşandığı iddia edilen; yolcu olarak binen bir kadının darp edildiğine ilişkin iddialar hakkında, Uber'den açıklama geldi. İddiaya göre araca binen bir yolcu ve Uber arasında yaşanan ücret tartışması sonrasında yolcu, şoför tarafından darp edildi.

Uber'in açıklamasını, noktasına dokunmadan yayınlıyoruz

"Bugün gerçekleşen vakaya yönelik Uber genel merkezden yapılan açıklama aşağıdaki gibidir.

Bahsi geçen davranış Uber uygulamasında kesinlikle kabul edilemez ve kimsenin başına gelmemesi gereken bir olaydır. Soruşturmalarına destek olmak için yerel emniyet birimleri ile yakinen çalışmaktayız.

Konuyla ilgili araştırmalarımız tamamlanana kadar sürücü ortağının Uber sistemine erişimi engellenmiştir. Bahsi geçen davranışlar Uber Topluluk Kuralları'na aykırıdır. Yolcularımızın ve sürücü ortaklarımızın güvenliği bizim en büyük önceliğimizdir. Herhangi bir olay olduğunda yerel emniyet birimleri ile birlikte çalışarak araştırmalarına destek vermekteyiz. Uber'in Acil Destek Ekibi dünya genelinde yaşanabilecek olayları veya kazaları takip ederek hemen dönüş sağlamaktadır. Uber konuyu hassasiyetle takip etmekte ve konunun aydınlatılması için araştırmalarına destek olmak üzere yerel emniyet birimleriyle çalışmaktadır.

Saygılarımızla."

Okuyucu Yorumları