Üç HDD'li bir oyuncu-notebook'a ne dersiniz?

Onun masaüstü bilgisayarlardan saklanmasına gerek yok: Bu laptop'lar sizi uçuracak!

Masaüstünden eksiği yok!

Oyuncu-notebook'u üreticisi "Rock", Xtreme serisine ait iki yeni model duyurdu. İki laptop da üç sabit disk ve iki ekran kartıyla donatılabiliyor.

İki model için de geniş bir işlemci yelpazesi sunuluyor. Cihazda Core-2-Duo, Core-2-Quad hatta Core-i7 işlemcilerle bile kullanılabiliyor.

Grafik performansı ise Nvidia Geforce GTX 280M ekran kartıyla sağlanıyor. Müşterinin isteği üzerine laptop kasasına iki ekran kartı da yerleştirilebiliyor. Ekran konusunda 17 ve 18,4 inçlik Full-HD iki alternatif mevcut.

Farklı büyüklükte sabit diskler sunuluyor. Maksimum yapılandırmada üç adet 500 GB'lık sabit disk bulunuyor. Modele göre RAM miktarı 4 GB'a kadar ulaşabiliyor. Optik sürücü olarak DVD yazma yetisine sahip Blu-ray sürücü devreye giriyor.

Bunu dışında laptoplar dört USB girişi, WLAN a/b/g/n ve 7-in-1 kart okuyucuya sahip. Rock işletim sistemi olarak 64-Bit Windows Vista Home Premium sunuyor. Windows 7'ye yükseltme imkanı da var.

Cihaz bu aydan itibaren üreticinin web sitesinden sipariş edilebiliyor. Xtreme 790'ın fiyatı yaklaşık 2200 Euro'dan, Xtreme 840'ın fiyatı ise 1850 Euro'dan başlıyor.

Okuyucu Yorumları