Üç senede bir yeni laptop hediye

Fujitsu-Siemens'in yeni notebook kampanyası şaşırttı: 3 senede bir yeni laptop hediye!

3 sene sonra görüşelim...

Fujitsu-Siemens "Lifebook4Life" adındaki yeni ödeme modeli ile piyasayı alt üst edebilecek bir fırsat sunuyor: Lifebook serisi laptop alırken uzatılmış garanti sözleşmesi yapan kişiye her üç senede bir yeni bir Lifebook notebook ücretsiz olarak veriliyor. Program Büyük Britanya'da başlayacak.

Bu ek seçeneği denemek isteyenlerin bazı kurallara boyun eğmesi gerekiyor. Mesela Lifebook'a donanım takviyesi yapılmasına izin verilmiyor. Yani ucuza bulduğunuz bir RAM'i notebook'a ekleyemiyorsunuz. Ayrıca ilk satın alınan Lifebook'un faturasının asla kaybedilmemesi gerekiyor.

Kurallara uyanlar üç senenin sonunda önceki modelin değerinde yeni bir laptop elde ediyor. Firma enflasyona karşı koymak için önceki modelle yeni model arasında yüzde 10'luk bir fiyat farkına izin veriyor.

Bir Fujitsu-Siemens sözcüsüne göre Lifebook4Life programı son derece kârlı, zira müşterileri sürekli olarak firmaya bağlanıyor. Fakat nihai fiyat yapısı hakkında hala çalışılıyor. Bunun dışında anlaşma miras yoluyla devredilemiyor veya satılamıyor.

Sözcünün açıklamasına göre program öncelikle sadece Büyük Britanya'da geçerli, farklı ülkeler şu an için plan dâhilinde değil.

Okuyucu Yorumları