Ücretsiz Canlı Trafik uygulaması!

iPhone'da trafik durumunu ücretsiz olarak takip etmek isteyenler, bu uygulamayı kaçırmamalı!

Trafiği bedava takip edin!

Önde gelen navigasyon yazılım firması NNG iGO primo app Turkey versiyonu kullanıcıları için Canlı Trafik özelliğini ücretsiz indirme olanağı sunuyor. Dünya çapında en popüler navigasyon uygulamalarından biri olan iGO primo app Türkiye'deki yollar için sürekli olarak güncelleniyor. Canlı Trafik hizmeti, trafik yoğunluğu, kazalar ve kapanan yollar hakkında gerçek zamanlı bilgi aktarıyor, tahmini gecikme süresini bildiriyor ve alternatif yollar sunarak kullanıcıların tıkalı yollara girmeyip yolculuk süresini ciddi oranda kısaltmasını sağlıyor. Güvenilir ve gerçek zamanlı trafik durumunu aktardığı için, Canlı Trafik özelliği 12 milyon nüfuslu İstanbul'da araba kullananlar için büyük önem taşıyor.

Türkiye edisyonunu satın almayı düşünen navigasyon kullanıcıları ve uygulamaya zaten sahip olanlar hiçbir ek ücret ödemeden sadece uygulama mağazasından ücretsiz Canlı Trafik'i seçerek bu özelliği etkinleştirebiliyor.

Yerel arama, yeşil ruting ve fazlası

Yerel arama, yeşil ruting ve fazlası

NNG LLC'de iPhone İş Birimi Müdürü olan Gergely Homola, "Canlı Trafik özelliğini ücretsiz ekleyerek, trafik sıkışıklığının ve yoğunluğunun her gün yaşandığı bir ülkede her bir kullanıcımızın bu popüler özellikten yararlamasını istedik. iGO primo app'in bu özelliğini iPhone'da ücretsiz sunarak Türkiye'de bir ilki de yapmış olduk" dedi.

iGO primo app Turkey versiyonu geçen yıl Ekim ayında piyasaya sürüldü ve öğrenimi kolay, sade kullanıcı arayüzü, paralel olmayan 3D görüntüleme ve güvenilir ruting ile büyük başarı yakaladı. iGO primo app ayrıca 29 farklı dilde Google yerel arama, yeşil ruting, gerçekçi bağlantı görünümleri ve yol alternatifleri gibi özellikler de sağlıyor. iGO primo app'in kullandığı güvenilir Türkiye haritaları, NNG'nin bu bölgedeki stratejik ortağı olan Basarsoft tarafından temin ediliyor.

iGO primo app Turkey edition ve genel fiyat promosyonları hakkında daha fazlasını öğrenmek için, www.igomyway.com/iphone ve www.facebook.com/igomyway adreslerini ziyaret edin.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları