Ücretsiz download: Plato iPod 3GP Converter

Bugünün ücretsiz yazılımı, birçok video formatının birbirine dönüştürülmesine olanak tanıyor.

Plato iPod 3GP Converter

CHIP Online, her gün okurlarına farklı ve kullanışlı yazılımları ücretsiz olarak sunuyor. Bugünün yazılımı ise Plato iPod PSP 3GP Converter.

Plato iPod PSP 3GP Converter başarılı ve kullanışlı bir format çeviri programıdır. Yazılım, MP4 çeviri yazılımı olmasından, iPod, PSP, cep telefonu, Xbox, PDA, cep bilgisayarı ve PMP gibi taşınabilir cihazlardaki filmleri düzenlemeye kadar kullanıcılara geniş yelpazedeki fonksiyonları bir araya getirir.

Başta RM olmak üzere DivX, Xvid, AVI, WMV, ASF, MPG, VOB, MOV, QT, VCD, SVCD formatlarını Apple iPod MP4, Sony PSP MP4, 3GP, X-box MPEG2, PMP, PDA, SD Video ve ASF görüntü formatlarına kolayca çevirebilen yazılım, hemen her formatı destekliyor.

34.95 dolarlık bir fiyata sahip olan ancak CHIP Online aracılığıyla ücretsiz olan bu programı indirmek ve bilgisayarınıza kurmak için bugünün sonuna kadar vaktiniz var! Yüklemek için tıklayın.

Programın Kullanımı (1)

Programın Kullanımı (1)

İsterseniz kullanımı oldukça basit olan ve pratik bir şekilde video formatlarını birbirine çevirebileceğiniz Plato iPod PSP 3GP Converter'ın nasıl kullanıldığına kısaca bir göz atalım:

Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra seri numarayı yükleme penceresinde göremediyseniz, sıkıştırılmış dosyada yer alan 'readme' dosyasını açarak programın seri numarasını alabilirsiniz. Böylelikle programı bundan sonra ücretsiz kullanma hakkına sahip olacaksınız.

Programı açtıktan sonra dönüştürme işleminin basitçe nasıl yapıldığına bakalım: Bunun için öncelikle hangi formattaki dosyayı hangi formata çevirmek istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Biz örneğin AVI formatındaki bir video formatındaki dosyası MPEG-1 formatına çevireceğiz.

Bunun için yapmanız gereken ise AVI formatındaki video dosyanızı programın penceresinde gördüğünüz 'yuvarlak içinde artı işareti'ne tıklayarak gerekli AVI dosyasını seçmek.

Bu işlemin ardından ise programın penceresinin tepesinde yer alan AVI, VCD/DVD,iPod/iPhone, Sony PSP sekmelerinin arasından bir video formatı seçmek. Böylelikle elinizdeki AVI formatındaki dosyayı burada belirlediğiniz formata çevirebileceksiniz.

Programın Kullanımı (2)

Programın Kullanımı (2)

Seçiminizi yaptıktan sonra ise programın altında yer alan 'yuvarlak içinde artı' işaretine tıklayın ve dönüştürme işlemini başlatın. Ancak programın seri numarasını henüz girmediğiniz için sizden bu bilginin girilmesi istenecektir. Daha önce de belirttiğimiz gibi 'readme' dosyasından ilgili seri numarayı alabilirsiniz.

Bu kısmı geçtikten sonra ise dönüştürme işlemi başlayacaktır. Bu işlemin süresi ise seçtiğiniz video dosyasının büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir. İşlem sonra erdiğinde ise dönüştürme işleminin tamamlanmasıyla ilgili bir uyarı penceresi alacaksınız. Bu pencereyi gördüğünüzde dönüştürme işleminin başarılı bir şekilde sonlandırıldığını anlayabilirsiniz.

Bu örnekte olduğu gibi farklı video formatlarını kolaylıkla birbirine çevirebilir, en kısa sürede yeni formatınızdaki dosyayı elde edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları