Ücretsiz olarak 3G kullanma fırsatı!

Turkcell 3G'nin 1.yılı şerefine, kullanıcılara ücretsiz 3G kullanma fırsatı doğuyor! İşte detaylar

Ücretsiz 3G fırsatı!

Turkcell, 3G'nin 1. yaş kutlamaları çerçevesinde tüm 3G destekli cep telefonu sahibi ve 3G'ye ilk kez geçen bireysel abonelerine Turkcell 3G servislerini ücretsiz deneme fırsatı sunuyor.

Turkcell, 3G'nin 1. yıl dönümünü Turkcell müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. Turkcell'in tüm bireysel abonelerine sunduğu "denemesi bedava" fırsatı ile, 3G destekli cep telefonu olan tüm Turkcell'liler 100 MB'lık internet paketiyle cepten internete girecek, 1 günlük MobilTV paketi ile cepten televizyon izleyecek ve Turkcell'lilerle tam 8 saat bedava görüntülü görüşme süresi kazanacaklar.

3G'nin hızlı ve renkli dünyasıyla tanışan Turkcell'liler, nerede olurlarsa olsunlar cep telefonlarından Google'a girip aradıkları sorunun yanıtını kolayca bulacaklar, e-postalarını kontrol edebilecekler ve Facebook'tan arkadaşlarıyla iletişimlerini kesintisiz sürdürebilecekler.

15 Temmuz – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyaya katılım için 3G yazıp 2222'ye kısa mesaj atmak yeterli.
Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere turkcell.com.tr'den ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları