Ücretsiz Online oyunlar dünyası!

Canı sıkılan oyuncular için birbirinden eğlenceli ücretsiz devasa online oyunlar bir arada!

Ücretsiz Online oyun dünyası!

Canınız mı sıkılıyor? İşte birbirinden eğlenceli ve çeşitli devasa online oyunlar. Üstelik hepsi ücretsiz oynanabiliyor!

İçinde bulunduğumuz bilgisayar ve internet devrinin en büyük nimetlerinden birisi de eğlence.

Canı sıkılan bir bilgisayar kullanıcısı türlü bilgi kaynağına ve multimedya içeriğine kolayca ulaşabiliyor. Bununla birlikte sadece bakmak ya da dinlemek yeterli gelmediğinde, etkileşimli bir oyun dünyasına girebiliyor.

Devasa online oyunlar günümüzde çok yaygın ve çok popüler. Üstelik yeni oyunlar çıktıkça rekabet artıyor ve daha kaliteli oyunlar üste çıkmak için yarışıyor. İş öyle bir hal alıyor ki oyunlar ücretsiz olarak bile sunuluyor. Bu ücretsiz alternatifler içerisinde bazıları ücretli MMORPG'leri aratmıyor.

İyi eğlenceler...

4Story

4Story
Dengeli karakterler ile keyifli bir oyun

4Story, 49 kişiye kadar takımların bir arada savaşabildiği bir MMORPG . Görselleri oldukça şık olmasına karşın sistem kaynakları insaflı. 4Story, sistemi zayıf olan ama iyi grafiklere sahip bir oyunda eğlenmek isteyen oyuncular için ilaç gibi.

Sistem olarak World of Warcraft benzeri mekanikler kullanıyor. Elbette en büyük farkı herhangi bir aylık ücret olmaması. Grafikleri kadar sesleri de iyi bir oyun. Tasarımı başarılı, arayüzünün kullanımı çok kolay bir oyun olan 4Story, iyi rafine edilmiş.

Pek çok yeni ama ham oyunun aksine iyi dengelenmiş karakterler ile sadece yeni başlayanları değil, tecrübeli MMO oyuncularını da kendisine çekebilen bir MMORPG.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

Avalon Heroes

Avalon Heroes
Gerçek zamanlı strateji ve RTS'nin bir harmanı

Avalon Heroes genel MMORPG türünün biraz dışında bir oyun. Ücretsiz bir şekilde oynanabilen Avalon Heroes, RTS-RPG harmanı, yani aynı zamanda gerçek zamanlı bir strateji oyunu.

Bu oyun en iyi DotA benzeri olarak özetlenebilir. 100 farklı kahraman, birbiriyle karşılaşıyor ve heyecanlı maçlar yaşanıyor. Oyuncuların eSpor turnuvalarına katılıp para ödülü kazanma şansı bile var.

Aşırı rekabetçi olmayan oyuncular senaryo modunda tek başlarına dünyayı keşfedip eğlenebilirler. Ama oyunun gerçek keyfi kalabalık bir oyunda anlaşılıyor. Macera ve takım oyunu modlarıyla da yaratık avlayarak gelişmek ve eğlenmek mümkün.

En büyük avantajları farklı oyun modları ve kahraman özelleştirme sistemi oluyor ve farklı oyunculara hitap edebiliyor.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

Dark Orbit

Dark Orbit
Oldukça bağımlılık yapıcı

Dark Orbit 2D grafiklere sahip, indirmeye gerek olmadan internet tarayıcı içerisinden oynayabileceğiniz bir oyun.

Bilimkurgu MMORPG türündeki oyunda oyuncuların karşılıklı savaştığı PvP türü ağırlıkta. Galaksinin her yanında savaş var ve para kazanmak için görevleri tamamlamak, maden toplamak gerekiyor.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip oyunda açık bir oyun sistem, 3 taraf arasında süren bir savaş var.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

Farmerama

Farmerama
Bilgisayarda çiftçilik rahatlatıcı bir iş

Farmerama Facebook'ta inanılmaz popüler olan Farmville'e benzer bir çiftçilik oyunu. Çiftliğinize ekin ekip, ağaç dikip, hayvan yetiştirip bunların meyvelerini ve ürünlerini topluyorsunuz.

Oyunda yer alan görevleri tamamladıkça para ve tecrübe kazanarak çiftliğinizi genişletiyor, isterseniz dostlarınızı da yanınıza çağırıyorsunuz.

Oyınun en büyük avantajı çok az zaman istemesi oluyor. Gün boyunca kısa sürelerle ve belirli aralıklarla iyi vakit geçirebiliyorsunuz. Sistem kaynakları çok ama çok düşük ve ürün-hayvan çeşitliliği oldukça zengin.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

Florensia

Florensia
Ücretsiz bir oyundan beklenmeyecek kadar iyi grafikleri var

Florensia şık 3D grafiklere sahip bir MMORPG oyunu. Oyunculara hem karada, hem de denizde oyun ve level atlama imkanı sunan, ilginç bir oyun.

Oyunda deniz yolculukları ve savaşları önemli bir yer tutuyor. Gizli bir korsan karakter sınıfı da cabası. Ücretsiz oyunlar içinde de, ücretli oyunlar arasında da en iyi görünen oyunlardan birisi ve denenmesi gereken bir MMORPG.

Geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan oyunun kullanıcı arayüzü, yetenek sistemi ve genel atmosferi çok başarılı. 4 Karakter sınıfıyla başlayan oyunda seviye atladıkça daha farklı karakter sınıfları seçmek mümkün oluyor.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

Football Superstars

Football Superstars
Karakter oluşturma çok detaylı

Football Superstars ya da Türkçe adıyla Futbol Yıldızı, devasa online bir futbol oyunu. 3D grafikleriyle oyunculara yeşil sahalarda top tepme fırsatı veriyor.

Devasa dünyası sadece sahadan oluşmuyor. Spor salonları, dükkanlar ve barlarla dolu. Oyuncuların karakterlerini özelleştirme daha doğrusu kişiselleştirme kısmı ise oldukça detaylı.

3'e 3 kısa maçlar ya da 11'e 11 tam takım maçlar yapmak mümkün. Karakteri eğiterek istatistiklerini arttırmak ve röportajlar vererek ününüzü arttırmak çok önemli.

Kaliteli grafikleri, dev dünyası, detaylı karakterleri ve bir futbol oyunundan beklenmeyecek kadar detaylı oynanışıyla çok ilginç bir oyun.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

MS4004

MS4004
Türk yapımı devasa online oyunlar da sahnede

Türk yapımı bir devasa online oyun olan MS4004 bir bilim kurgu strateji oyunu. Henüz beta aşamasında ama oyunu oynayabilirsiniz.

Anakim, Sirian ve Nordik olmak üzere 3 oynanabilir ırk var. Oyun milattan sonra 4004 yılında geçiyor ve genel olarak toprak yönetimi üzerine kurulu. Binaların geliştirilmesi, teknoloji geliştirilmesi, ordu üretilmesi ve de haliyle savaşlar söz konusu.

Oyun dünyası dağılmış adacıklar ve bunların üzerinde yer alan oyuncular şeklinde konumlandırılmış. Savaşı körüklemek için ise adadaki kaynaklar tükenebilir şekilde yapılmış.

Bağlantı: MS4004

S4 League

S4 League
Grafikleri farklı bir tarza sahip

S4 League üçüncü kişi bakış açısından oynanan bir bilim kurgu oyunu. Hızlı bir tempoya sahip oyunda takım takıma deathmatch modu oldukça eğlenceli.

Klasik Capture the flag ya da bayrak ele geçirmece denilebilecek bir Touch Down modu da oyunu zenginleştiriyor.

Oyun içerisinde düşmanları öldürdükçe para kazanmak ve bu para ile daha iyi silahlar satın almak mümkün. Sadece silahlar da değil, yeni giysiler ve yeni yetenekler kazanarak karakter geliştirmek oyunun temelini oluşturuyor.

Geniş bir oyuncu kitlesi olan, iyi grafiklere sahip ve popüler bir oyun.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

Seafight

Seafight
Deniz savaçlarıyla farklı

Seafight basit 2 boyutlu grafiklere sahip olmasına karşın oldukça bağımlılık yapıcı bir oyun. Oyuncular gemiyle açık denizlere açılıp macera peşinde koşuyorlar.

Kazanılan altın ile daha iyi gemiler ve daha büyük toplar alan oyuncular, birbirlerini denizin dibine gömmeye çaışıyor. Oyun genelinde PvP çok yaygın olduğu için hayatta kalmak isteyenler gruplar, daha doğrusu filolar halinde geziyor.

Geniş bir oyuncu kitlesi olan oyunu tarayıcı içerisinden kurulum olmadan oynamak mümkün.

Oyuna kaydolmak ve ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

Okuyucu Yorumları