Ücretsiz: Runes of Magic'e kayıtlar başladı!

Türkiye için özel olarak hazırlanan ücretsiz oyun Runes of Magic internette sizi bekliyor...

Şimdi sıra sizde...

K2 Network'ün yayımladığı, günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst (www.gamersfirst.com), Türk oyuncular için Türkçe hazırlanan Runes of Magic oyununun kapalı beta versiyonuna kayıtları başlattı. Oyun tutkunları dilerlerse Runes of Magic'ı hem Facebook sayfalarına (Runes of Magic TR | Facebook) ekleyebiliyor, hem de http://twitter.com/runesofmagictr adresinden takip edebiliyor.

Yeni nesil MMORPG (çok oyunculu online bilgisayar fantezi oyunu) fantezilerinin uç noktalara taşındığı Runes of Magic için aylık ücret ödemek gerekmiyor, oyunu indirmek için de bir bedel ödenmiyor. Taborea'ya dalar dalmaz kendinizi mucizelerle ve binlerce yıllık sırlarla dolu sihirli bir dünyada buluyorsunuz. Bu dünyada tehlikeli mitolojik yaratıklar sizi bekliyor; onların karşısına çıkıp zamanın derinliklerinde kaybolmuş olan krallığın sırlarını çözüyorsunuz. Artık her şey size bağlı, Taborea'yı keşfedebilir, o dünyanın tarihini en baştan siz yazabilirsiniz!

Runes of Magic, yeni nesil fantezilerinin Türkçe olarak yeniden tanımlandığı muhteşem bir MMORPG! Ücretsiz oynanan Runes of Magic Türkiye'deki tüm oyunculara yürek hoplatan bir PvP savaş ve kapsamlı bir "Çifte sınıf" sınıf sistemi sunuyor! Mitlerin dünyasına girdiğinizde kötülük ve vahşet timsali yaratıklarla savaşacak, yok edilen bir krallığın gizemini çözeceksiniz. Runes of Magic'in bu versiyonunu mevcut versiyonlardan farklı kılan en önemli özelliği dilinin Türkçe, yaklaşımının Türkiye'ye özel olması. Runewaker ve GamersFirst geliştirme ekipleri zorlu bir çalışma yürüterek Runes of Magic'in Türk kültürüne uygun olmasını sağladılar.

Oyun size neler sağlayacak?

Oyun size neler sağlayacak?

Free2play: Aylık ödeme olmaksızın ücretsiz indirme ve oynama imkânı

Tüm oyun içeriği tamamen Türkçeye uyarlandı. Dekorasyonlar, zırhlar, silahlar ve diğer eşyalar Türk kültürüne uygun olacak şekilde tasarlandı.

• Kendi evinize sahip olun, yüzlerce seçenek arasından seçebileceğiniz mobilyalarla dekore edin ve arkadaşlarınızı ağırlayın!

• Altı ana sınıf ile geniş kapsamlı sınıf sistemi ve yan sınıfları seçebilme imkânı. "Çifte sınıf" sistemi oyunculara mevcut olan sınıflardan ikisini seçme ve isteğe özel kendi karma sınıflarını yaratmak için bu iki sınıfın yeteneklerini karıştırma ve eşleştirme imkânı veriyor.

• Dinamik eşya geliştirme imkânları: Eşyaları daha güçlü hale getirmek için geliştirin.

• Düello, arena savaşları, klan savaşları, sunucu sunucuya karşı, oyuncu oyuncuya karşı (PvP) ve karanlığın ve aydınlığın güçlerinin savaşında taraf seçme, her biri kendine has, eşsiz ödüllere ve bonuslara sahip olan etkin bir oyuncu sıralama sistemi.

• Tekrarlanan günlük görevleri içeren mevcut 600'ü aşkın görev ve sürekli eklenen birçok yeni görev.

• Klanınızı yaratın ve başkent Varanas'ta muhteşem bir "Klan Evi"ne sahip olun!

• Maceraya başladığınız ilk andan itibaren mevcut olan tonlarca farklı binek hayvanı ile zafere koşun!

Runes of Magic oyununa gamersfirst.com/runesofmagic adresinden ulaşabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları