Ücretsiz tam sürüm: Burning Studio 2010

CHIP Online farkıyla: Dev CD yazma seti Ashampoo Burning Studio 2010'u ücretsiz olarak indirin!

Çok özel bir tam sürüm!

"Burning Studio 2010" yazılım seti ile kolay bir şekilde kendinize has DVD, CD ve Blu-ray diskler oluşturabiliyorsunuz. Şimdiyse yeni disk yazım setini size ücretsiz olarak indirmeye sunuyoruz.

Ana menüden "Burning Studio"nun tüm fonksiyonlarına ulaşabiliyorsunuz. Veri, ses ve video CD/DVD'lerinin yanında ISO dosyalarını da yazdırabiliyorsunuz. Bunun dışında tümleşik kapak tasarımcısı ile diskleriniz için kapak ve tanıtım kitapları hazırlayıp bastırabiliyorsunuz. Ön tanımlı tasarım kalıpları dışında kendi resimlerinizi de kullanıp kişisel kapaklar hazırlayabilirsiniz.

Kolay bir şekilde kullanılabilen yazım fonksiyonları dışında ücretsiz yazılım ile kopya korumasız müzik CD'lerini rip'leyebilir, dosya ve klasör yedeklemeleri yapabilirsiniz.

İşte yapmanız gerekenler ve indirme bağlantısı...

İşte yapmanız gerekenler ve indirme bağlantısı...

Lightscribe yazıcısı bulunanlar sevinebilir: "Ashampoo Burning Studio 2010" ile CD ve DVD'lerin üst yüzeylerine baskı yapabilirsiniz.

Önemli: İndireceğiniz yazılım öncelikle test sürümü olarak kuruluyor. Kurulumun sonunda programın sizi yönlendireceği web sitesine girip e-posta adresinizle kaydolmanız gerekmektedir. Bunu yaptığınızda adresinize gönderilecek doğrulama mesajındaki linke tıklayıp kayıt aşamasını tamamladığınızda ikinci bir e-posta ile tam sürüm şifreniz gönderilecektir. Kayıt işlemi sırasında e-posta adresiniz dışında başka hiçbir bilgi girme zorunluluğunuz yoktur. Programın Türkçe dil desteği de vardır.

Download: Ashampoo Burning Studio 2010

Okuyucu Yorumları