Ücretsiz yazılım: All My Movies

CHIP Online'ın bugünkü ücretsiz yazılımı, film arşivi düzenleyicisi All My Movies.

All My Movies

CHIP Online, her gün okurlarına farklı ve kullanışlı yazılımları ücretsiz olarak sunuyor. Bugünün yazılımı ise All My Movies.

Bilgisayarınızda bulunan tüm video arşivinizi düzenlemenize ve kategorik olarak indekslemenize olanak tanıyan All My Movies ile filmler hakkındaki ayrıntılı bilgileri yazmanıza artık gerek yok. All My Movies yazılımı, bu bilgileri olduğu gibi internetten veri tabanınıza ekleyebilme fonksiyonuna sahip.

39.95 dolarlık bir fiyata sahip olan ancak CHIP Online aracılığıyla ücretsiz olan bu programı indirmek ve bilgisayarınıza kurmak için bugünün sonuna kadar vaktiniz var! Yüklemek için tıklayın.

Programın Kullanımı

Programın Kullanımı

All My Movies dağınık olan film arşivinizi kolayca düzenli bir hale getirme şansınız var. Oldukça basit bir arayüze ve kullanıma sahip olan All My Movies ile şimdi arşivinizi nasıl düzenleyeceğinize kısaca bir göz atalım:

Programı gün içinde kurduysanız, artık bu uygulamaya hiçbir ücret ödeme yapmaksızın sahip olmuşsunuz demektir. Programı sisteminize kurduktan sonra masaüstünde kısayol oluşturduysanız, programın ikonuna çift tıklayın. Ekrana gelecek pencerede Final Destination 3, Futurama ve Shrek the Third filmlerini göreceksiniz. Bu filmler tamamen örnek mahiyetinde olup, siz kullanıcıları bilgilendirmek amacıyla programa indekslenmiştir.

Örneğin Final Destination 3'e bir kez tıklayın. Uygulamanın sağ bölümünde film ile ilgili ayrıntılı bilgileri göreceksiniz. Final Destination 3'ün 2006 yılında çekildiğini, bir korku filmi olduğunu ve film içerisinde yer alan aktörlerin isimlerini tek tek görüyorsunuz.

Bu gibi bilgileri daha da detaylandırabilmek mümkün. Bunun için programın tepesinde yer alan sekmelerden 'Film' butonuna tıklayın ve 'Ekle'ye gidin. Burada herhangi bir filmin isminden, ilk gösterime girdiği tarihe, filmin yönetmeninden senaryo yazarı bilgisine kadar birçok bilgiyi kendiniz oluşturabilirsiniz.

Bunun yanında eğer DVD'nizde yer alan bir film hakkında bu detayları belirlemek istiyorsanız yine yukarıda yer alan sekmelerden 'Film' butonuna tıklayın ve 'DVD Ekle'ye girin. Ayrıca bilgisayarınızda yer alan film dosyalarını da bu şekilde düzenleyebilmeniz mümkün. Bunun için ise Film > Dosyadan Ekle yolunu kullanın.

Ayrıca All My Movies ile arşivinize kapak oluşturmak da mümkün. Bunun için ise yine Film > Kapak Ekle yolunu kullanın.

Ve son olarak bu oluşturduğunuz arşiv bilgilerinizi yedeklemek için ise Veritabanı sekmesinden 'Yedekle' seçeneğini kullanmanızın yanında, bu arşivinizi şifrelemek istediğinizde yine Veritabanı sekmesi altında yer alan 'Parola Kur' fonksiyonu işinizi görecektir.

Okuyucu Yorumları