Üçüncü OnePlus, OnePlus Mini göründü!

OnePlus 2'nin kısa süre ardından ortaya çıkan bu görüntüler, sürpriz bir telefonu işaret ediyor!

Sürpriz telefon göründü!

OnePlus ikinci telefonunu henüz tanıtmış olabilir ancak yeni sızıntılar, üçüncü telefon için çok fazla beklemeyeceğimizi gösteriyor.

OnePlus eş kurucusu Carl Pei, üçüncü telefonun yıl sonundan önce gelebileceğini daha önce doğrulamıştı. Ancak Pei, bu yeni telefonun OnePlus 2'nin üzerine ne ekleyeceğinden bahsetmemişti. Çince web sitesi Mobile-Dad'in sızdırdığı görüntüler doğruysa firmanın bir sonraki telefonu, OnePlus Mini olabilir.

Üçüncü OnePlus, OnePlus Mini göründü!

OnePlus'ın stili sızan cihazda korunurken arka tarafa bu kez bir parmak izi tarayıcısı ve bir çift kamera eklenmiş. Telefonun altındaysa iki hoparlör ızgarası bulunuyor. Tasarım, genel olarak önceki OnePlus'lara kıyasla çok daha yuvarlak hatlara sahip.

Görüntüler resmi gibi görünüyor ancak daha önce bu siteyi duymadığımızdan sızıntıya dikkatle yaklaşmakta fayda var. OnePlus'ın üçüncü bir amiral gemisinden önce bir "mini" model üretmek istemesi mantıklı görünüyor, çünkü firmanın davetiye sistemi nedeniyle henüz OnePlus 2'yi bile eline alamayan birçok kullanıcı var.

Okuyucu Yorumları