Ucuz iPhone incelemeler sırasında doğrulandı!

Ucuz iPhone'un gerçek olduğu, resmi olmayan ama çok ciddi bir kaynak tarafından böyle doğrulandı!

Ucuz iPhone'a yeni kanıt!

Ucuz iPhone'un fotoğrafının veya bilgilerinin sızmadığı günümüz, hatta saatimiz yok gibi. Bu sefer Apple'ın tedarikçilerinden Pegatron'dan ortaya çıkan yeni bilgilerle ve ucuz iPhone'un varlığına dair yeni kanıtlarla karşınızdayız.

Apple tedarikçisi Pegatron'da inceleme yapan China Labour Watch müfettişlerinden birinin günlüğünde şu cümleler yer alıyor: "Bugünkü işimiz iPhone'un plastik arka kapağına onu üretim şeridinde çiziklerden korumak için koruyucu film yapıştırmak. Bu plastik kapaklı iPhone model, yakında Apple tarafından piyasaya sürülecek."

"Görevimiz oldukça kolay, ben sadece tecrübeli bir çalışanın 5 dakikalık bir eğitiminden sonra kendi başıma çalışmaya başladım. Arka kapağa koruyucuyu yapıştırmak yaklaşık bir dakika sürüyor. Yeni telefon henüz toplu olarak üretime sunulmadığından miktarın önemi yok. Dolayısıyla işimiz, toplu üretim planlarına göre çalışan departmanlardan daha yavaş."

Raporda çalışma koşulları ve saatlerinden, Pegatron çalışanlarının iş şartlarından bahsediliyor. Dolayısıyla raporu ortaya çıkaran kişi, onun Apple'ın gizli bilgilerini taşıdığını ve bu durumun Apple'ı fazlasıyla rahatsız edeceğini farkı etmemiş olabilir.

Ucuz iPhone'dan bir önceki sızıntıyı dün, bu haberimizde sizlerle paylaşmıştık.

Okuyucu Yorumları