Ucuz iPhone ne kadar ucuz?

Apple'ın uzun zamandır beklenen ucuz iPhone'u, pek de sandığınız kadar ucuz olmayabilir!

Ucuz iPhone ne kadar ucuz?

Aylardır cep telefonu kulislerinde dönüp dolaşan ve ne yalanlanan ne de doğrulanan ucuz iPhone hakkında yeni bir haber beklentilerin iyice düşmesine neden oldu. Ürünü üreteceği tahmin edilen Tayvanlı üretici Pegatron'un patronu T.H. Tung ucuz iPhone'un aslında o kadar da ucuz olmayacağını söyledi. Dün gerçekleşen hissedarlar toplantısında bir konuşma yapan ve konuşmasının bir bölümünde ucuz iPhone dedikodularına değinen Tung fiyatı hala yüksek bulduğunu söyledi. Fiyatın ne olduğunu açıklamamasına rağmen bu konuşma "demek ki Apple'ın ucuz iPhone üzerinde çalıştığı doğruymuş" denmesine neden oldu.

Haberimiz yanına girdiği sırada Tung'un yaptığı bu konuşma hakkında Apple'dan en ufak bir yorum alamamıştık, ancak bu tür büyük endüstri hamlelerinde iki tarafın da genelde gizlilik sözleşmesi ile bağlı olduğu düşünülürse, Tung'un bu tür bir açıklamayı sadece kafa karıştırmak için de yapıyor olabileceği düşünülüyor.

Ucuz iPhone hakkındaki en son haberlere gelince; Ürünün Ağustos'ta piyasaya sürüleceği ve ABD fiyatının 99 dolar olacağı iddia ediliyor diyerek hafızanızı tazeleyelim.

Okuyucu Yorumları