Ucuzluk: Toshiba 32" LCD sadece 849 Euro

Bu boyuta ve özelliklere bu fiyat gerçekten tatmin edici. Son kullanıcıyı rahatlıkla tatmin edebilir

Toshiba'dan ucuzluk

Televizyon testte çok iyi bir resim kalitesi sunarak en iyiler listesinde 2. sıraya yerleşti. 100 Hertz görüntü frekansı sayesinde bütünleşik alıcının ürettiği görüntüler de aynı HDMI girişi üzerinden alınan görüntüler gibi zengin detaylara sahip. Aynı zamanda 1.189:1 değerindeki karşıtlık ve metrekare başına 478 Kandelalık parlaklık değeri görüntü kalitesi üzerine pozitif etki yapmakta.

İyi donanım
Üç tane HDMI girişi Toshiba LCD de kullanıcının emrine amade. Buna ek olarak iki scart, bir S-Video ve bir D-Sub girişi mevcut. Bir VGA-arayüzü de bilgisayara bağlamaya olanak tanıyor. 32WL68P'yi PC monitörü olarak kullandığımızda ise bizi testte ikna edemedi: Oyunlarda akışkan sahnelerde hayalet görüntüler ve yazılardaki hafif bulanıklıklar genel izlenimi bozuyor.

CHIP Online'un Yorumu
849 Euro + KDV'ye Toshiba gerçekten de akıl çelen cinsten. Görüntü kalitesi alışmış gözleri bile etkileyecek nitelikte. Buna ek olarak rahat menüleri ve yeterli girişleri de mevcut. Belki tek tük kullanıcıyı 32 inç ekranı tatmin etmeyebilir. Biraz daha büyük olsa daha güzel olabilirdi.

Okuyucu Yorumları