UFO takipçileri Mars'ta tabut buldular!

Ve sonunda Mars'ta bir de tabut buldular! En azından birilerinin iddiası bu yönde...

Mars'ta ortaya çıkan tabut!

UFO takipçileri, Mars aracının gönderdiği fotoğraflardan birinde, tabuta benzeyen bir cisim bulduklarını iddia ediyorlar.

Bu "keşif" Curiosity'nin 10 Ekim 2012 tarihinde çektiği bir fotoğrafta bulunmakta ve bir sebepten dolayı son birkaç gündür internet üzerindeki UFO konuşmalarının merkezine yerleşmiş durumda. "Do You Know What's Up in the Sky?" internet sitesinden Will Farrar, bu nesnenin taş bir tabuta benzerliği hakkında bir makale ve YouTube kanalında bir video yayınlamış durumda. Farrar, bu nesnenin kendisine bir tabutu anımsattığını söyleyerek, daha gerçekçi olunduğuna bu nesnenin başka bir gezegende bulunan ve işlenmiş bir taş kutuya benzediğini söylemekte.

Farrar'ın söylediğine göre, şu anda insanların binlerce yıldır yaptığı gibi taş işleyebilecek zekaya sahip olan "bir şeyin" Mars yüzeyinde "sürünmekte olduğu" gözüküyor. Bu arada NASA'nın Mars üzerindeki hayat hakkındaki görüşleri ise daha tutucu bir noktada yer almakta.

UFO Sightings Daily'den Scott Waring ise bu "tabutu" Aralık başlarında fark ettiğini ancak düzgün bir inceleme için çok meşgul olduğunu, bu nesnenin başkalarının da dikkatini çektiği için mutlu olduğunu söylüyor. Yapılan tahminlere göre bu nesne bir metre boyunda ve 45 cm derinliğe sahip. Waring'in isteği ise, NASA'nın Mars aracının bu nesneyi incelemesi.

Okuyucu Yorumları