Ultra hafif kulaklık: Plantronics Explorer 10

Plantronics'in Explorer 10 mobil kulaklığı belki de tam ihtiyacınız olan şey.

Ultra hafif kulaklık

Gün içinde sıklıkla telefon görüşmesi yapıyor ve bu görüşmelerden dolayı vaktinizi verimli kullanamıyorsanız, Plantronics'in Explorer 10 mobil kulaklığı tam ihtiyacınız olan şey. Bluetooth destekli Explorer 10 kulağınızdayken hem çağrılarınızı yanıtlayın, hem de aynı anda farklı işlere odaklanarak vaktinizi verimli kullanın.

Plantronics'in geliştirdiği Bluetooth özellikli mobil kulaklığı Explorer 10, aynı anda birden fazla işe odaklanmanıza yardımcı oluyor. Bluetooth destekli telefonlara kolaylıkla bağlanabilen Explorer 10, gürültü engelleme teknolojisi ile karşınızdaki kişilere sesinizi net bir şekilde aktarıyor. Cep telefonunuza gelen çağrıları yanıtlarken kulağınızda hissetmeyeceğiniz Explorer 10'un ağırlığı ise sadece 10 gram.

Explorer 10, çağrılarınızı cevaplayabildiğiniz bir kulaklığın yanı sıra yoğun iş temponuzda da kulağınızda varlığını hissetmeyeceğiniz bir yardımcı görevi görüyor. Üzerinde bulunan buton sayesinde çağrıları yanıtlarken düşük pil seviyesi gibi bildirimleri de Explorer 10 kulağınıza fısıldıyor. Hem şahsi hem de şirket telefonu kullananları da düşünen Plantronics, telefonlara gelen çağrıların karmaşıklığını da çözüyor. Explorer 10, bluetooth teknolojisi ile bağlandığı telefonlarda çağrıları yanıtlayabildiği gibi müzik dinlemenize de olanak sunuyor.

Özellikle trafikte sürekli vakit geçirenler için de hayat kurtarıcı nitelikte olan Explorer 10, cep telefonu sebebiyle oluşan kazaların meydana gelmesini önlüyor. Araç kullanırken çevresel faktörlere olan dikkatin dağılmasını engelleyen Explorer 10 ile sadece yola odaklanabilirsiniz.

Hafifliğine göre oldukça işlevsel ve kullanışlı Explorer 10, pil ömrü ve konuşma süreleri ile de dikkat çekiyor. 11 saate kadar konuşma süresi ve 12 güne kadar bekleme süresi olan Explorer 10, 2 saat gibi kısa bir sürede de tam kapasite şarj oluyor.

Plantronics'in her bütçeye uygun mobil kulaklığı Explorer 10'u belirli MediaMarkt, Vatan Bilgisayar mağazalarında ve hepsiburada.com internet sitesinde bulabilirsiniz.

Plantronics Explorer 10'un satış fiyatı 79 TL'dir.

Okuyucu Yorumları