Ultra İnce BenQ - Siemens EF81

Teknoloji ve tasarımın mükemmel birlikteliği BenQ – Siemens EF81, ultra ince yapısıyla “bu incelikte görülmemiş performans” sunuyor.

Ultra İnce BenQ - Siemens EF81

Magnezyum, paslanmaz çelik, alüminyum ve çizilmeye karşı dayanıklı gerçek camdan üretilen BenQ – Siemens EF81 kaliteyle sağlamlığı birleştirerek bütün bakışları üzerine çekecek. Çift ekranıyla dikkat çeken telefonda, kapak kapalıyken bile dış ekranın altındaki tuşlar aracılığıyla birçok uygulamaya kolayca ulaşmak mümkün.

2.2 inç QVGA iç ekranı (240x320 piksel) , 262,144 rengiyle fotoğraf ve videolar müthiş bir derinlik ve parlaklıkta görüntülenebiliyor. 2.0 megapiksel 7x dijital zoom özellikli kamerasıyla kullanıcıların kendi fotoğraflarını ya da video görüntülerini çok kolay bir şekilde çekmeleri mümkün. Dahili 64 MB’lık hafızasını istenirse ekstra hafıza kartı ile 1 GB’a kadar artırmak mümkün. Entegre Media Player; MP3, AAC++, MPEG4, Real Video 8/9, h.263 ve 3GPP gibi tüm popüler dosya formatlarını destekliyor.

Tek bir bakış binlerce sözcükten çok daha fazla şey anlatır. UMTS özellikli EF81, yüksek ekran kalitesiyle video telefon görüşmelerine ayrı bir keyif katıyor (operatöre bağlıdır) . Kapağı kapalı haldeyken bile kullanılabilen dış ekran 262144 renk ve QQVGA (120x160 piksel) çözünürlüğüyle üstün bir teknoloji sunuyor.

E-Kitaplar için Mobipocket Reader, cep telefonundan PowerPoint sunumların kontrol edilebildiği Microsoft Bluethooth Remote Control ya da News2Mobile gibi özellikleri ile iş hayatında müthiş kolaylıklar sağlıyor.

Çeşitli mobil oyunlar ve Star Wars paketi (oyun, video, ekran temaları, ses ve daha fazlası) ile hareket halindeyken bile EF81 eğlenceyi garanti ediyor.

Şık Bluetooth Comfort HHB-160 kulaklık sayesinde eller serbest görüşmeler çok daha keyifli. SyncStation DSC-100 ise BenQ-Siemens EF81’in tamamlayıcı bir parçası.

Okuyucu Yorumları