Uncharted 3: Drake's Deception geliyor!

Beklenen oyun Uncharted 3: Drake's Deception, sürprizlerle geliyor. İşte detaylar...

Sürprizlerle geliyor!

2011'in en çok beklenen oyunlarından biri olan efsane Uncharted'ın son bölümü Uncharted 3: Drake's Deception'ın çıkışı yaklaşırken, oyundan, Türkiye'deki bekleyenleri mutlu edecek sürprizler de gelmeye başladı. Uncharted 3: Drake's Deception'ı, 2 Kasım 2011, Çarşamba gününe kadar ön sipariş yöntemi ile sipariş edenlere, oyuna özel tasarlanmış olan defter hediye ediliyor. Bir sürpriz de, oyunu TeknoSA'dan ön sipariş edenlere özel tasarım deftere ek olarak, Uncharted temalı PlayStation 3 Slim kaplaması hediye edilmesi.

Okan Yalabık, Arap Çölleri'ndeki Nathan Drake oldu

Uncharted 3: Drake's Deception, oldukça övülen geliştirici Naughty Dog tarafından PlayStation 3 için özel olarak geliştirilmiş, 6 milyonu aşan satış rakamlarına ulaşan Uncharted'ın son bölümü. Stereoskopik 3D'de oynanabilen Uncharted 3: Drake's Deception, servet avcısı Nathan Drake'in Arap Çölü'nün merkezine doğru, yüksek bir bahis üzerine bir sefere çıkmasıyla birlikte, oyuncuları dünyanın çeşitli yerlerindeki şaşırtıcı mekanlara doğru sinemasal bir yolculuğa çıkarıyor. Ana karakter Nathan Drake'i, en son Muhteşem Yüzyıl'daki Pargalı Damat İbrahim Paşa rolü ile gönüllere taht kuran Okan Yalabık seslendiriyor.

Ege Aydan, Betül Arım ve Dolunay Soysert de bu dev kadroda

Drake'in en iyi dostu ve akıl hocası olan Victor Sullivon karakterini ise en son Behzat Ç. Dizisindeki Şevket rolü ile ön plana çıkan, ünlü yönetmen, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ege Aydan seslendiriyor. Serinin üçüncü oyununun esas kötü karakteri olan Katherine Marlowe'ye ise Yedi Kocalı Hürmüz, Geniş Aile ve Benim Annem Bir Melek gibi çok ünlü dizi ve filmlerden tanıdığımız, yılların tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım sesiyle hayat veriyor. Oyundaki diğer karakterlere de yine ünlü dizi ve sinema oyuncuları ses veriyor. Chloe karakterini Dolunay Soysert, Elena'yı Ceyda Düvenci ve Cutter'ı da Cengiz Toramanoğlu seslendiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları