United Eleven'ın beta testi başlıyor!

Merakla beklenen futbol menajerlik simülasyonu oyunu United Eleven'ın beta testi başlıyor!

Menajerlik meraklılarına!

Nexon Europe, yeni oyunu United Eleven için sezon öncesi dönemin başladığını duyurdu. Tarayıcı tabanlı yeni futbol menajerliği simülasyonu oyunu United Eleven, futbol tutkunlarına Bundesliga ve FIFPro lisanslı gerçek oyuncularla gerçekçi maç motorunda taktiksel yeteneklerini sınama fırsatı sunuyor.

United Eleven'ın sezon öncesi dönemi, normal sezonun başlamasından önce kullanıcılar için hazırlanmış test sürecinden oluşuyor. Nexon Europe beta testi süresince, tüm futbol meraklılarını oyunun havasını ilk olarak solumaya ve gelmiş geçmiş en yetenekli teknik direktörlerden olan Carlo Ancelotti tarafından desteklenen oyunun, üstün mobil erişimini deneyimleye davet ediyor.

Sezon öncesi katılımcılar, kulüp ve menajer isimlerini normal sezon için kaydedebilecekleri gibi "4 Günlük Menajerlik Eğitimi" veya "En İyinin İyisi!" etkinliklerini tamamlayarak özel sezon öncesi hediyelerine de sahip olabilecekler.

United Eleven'da oyuncular, saha içinde ve saha dışındaki takım uyumunu sağlayarak, rakip ekibin taktiklerini çözmenin yanında kendi takımlarının oyun tarzını, çalışılmış hareketlerini ve sahadaki dizilimlerini maç esnasında düzenleyerek özenle seçtikleri oyunculardan oluşan takımlarını zafere taşımak için ter dökecekler. Oyuncular, United Eleven'ın tüm bu etkileşimli özelliklerine ise bedava olarak internet tarayıcılarından veya hareket halindeyken bile hayati taktiksel değişiklikler yapmalarına imkan veren mobil cihazlarından erişebilecekler.

Oyuncular, United Eleven'ın gelişmiş maç motoru sayesinde detaylı maç verilerini canlı olarak görüntüleyerek maç boyunca takımlarının oyun tarzlarını gerçekçi bir şekilde değiştirebilecekler. 90 dakika boyunca süren gerçekçi karşılaşmalar boyunca 32 farklı noktada yapacakları düzenlemelerle, günümüz online menajerlik oyunlarının en gelişmişinde rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar.

Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Okyanusya ve Kuzey Afrika'da piyasaya sürülecek olan United Eleven, 8 dilde hizmete sunuluyor: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, İspanyolca, Portekizce ve Türkçe.

Daha fazla bilgi için www.united11.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları