United Eleven'ın yeni yüzü Carlo Ancelotti!

En iyi teknik direktörlerden Carlo Ancelotti, merakla beklenen menajerlik oyununun yeni yüzü oldu!

Menejerlik oyununa yeni yüz!

Nexon Europe, bugüne kadar pek çok şampiyonluğa imza atan futbol devi ve Real Madrid futbol takımının Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, yeni futbol menajerlik oyunu United Eleven'a katılacağını duyurdu.

Teknik direktörlük konusundaki hünerlerini dünya çapında kanıtlamayı başaran Carlo Ancelotti, takım olarak bütünleşmiş kulüplerde oynattığı dinamik futbol ile anılıyor. Takım ruhu, teknik direktörlüğünü yaptığı takımların kişiliği ve taktiksel sağ duyusu, bugüne kadar Ancelotti'nin en iyi futbol kulüplerinde görev almasını sağladı. İşte bugün United Eleven da Ancelotti yaklaşımının izlerinden gidiyor ve karma takım kurmaya odaklanırken, aynı zamanda diğer teknik direktörler ile zekasını yarıştırıyor.

Nexon Europe CEO'su Kenny Chang, United Eleven'ın ilk bölümünde Carlo Ancelotti ile birlikte yol alacak olmaktan gurur duyduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Carlo Ancelotti, futbol dünyasında geliştirdiği kendine özgü stratejileri ve fevkalade taktikleriyle United Eleven'ın temel özelliklerini yansıtabilecek en iyi rol modellerden biri. Ancelotti'nin, sahip olduğu bilgi ve deneyim ile United Eleven'ın en iyi teknik direktörü olmak isteyen oyunculara ilham vereceğine ve onları başarıyı ulaştıracağına inanıyorum. Bir kez daha kendisiyle aynı projede yer almaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum."

NHN BlackPick Corporation tarafından geliştirilen United Eleven, tarayıcı üzerinden oynanabilen ve mobil uyumlu bir oyun. Oyunda FIFPro'ya kayıtlı 50 binin üzerindeki oyuncunun gerçek isimleri ve yüzleri, geliştirilmiş eşleştirme motoruyla bulunuyor ve bir araya getiriliyor. Futbolcu transfer etme, antrenman yaptırma ve oyuncu değiştirme gibi bir teknik direktörün yapabileceği her şey United Eleven dahilinde yapılabiliyor. Takım seçiminden oyun taktiklerine ve oyuncuların kimyasına kadar pek çok unsur ise, büyük başarılara imza atmak için planlanması gereken ayrıntılardan yalnızca bazıları.

United Eleven'ın beta sürümünün piyasaya sürüleceği sezon öncesi dönem 15 Mayıs'ta başlayacak. Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Okyanusya ve Kuzey Afrika'da piyasaya sürülecek olan oyun 8 dilde hizmete sunuluyor: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, İspanyolca, Portekizce ve Türkçe.

Daha fazla bilgi için www.united11.com adresini ziyaret edebilir, gelişmelerden haberdar olmak için www.facebook.com/united11.nexoneu adresinde yer alan United Eleven'ın resmi Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları