United Eleven maç sonucunu tahmin etti!

Futbol menajerlik oyunu United Eleven Real Madrid - Atlético Madrid maçının sonucunu tahmin etti!

Maç sonucunu tahmin etti!

Nexon Europe, Atlético Madrid karşısında zafer kazanan Real Madrid'i ve takımın Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'yi kutlarken, gerçek maç skorunun, dünyanın bir numaralı futbol menajerliği oyunu United Eleven'daki simülasyonlar ile aynı çıktığını açıkladı.

Futbol dünyasının tanınmış teknik direktörlerinden Carlo Ancelotti, oyun piyasasındaki en gelişmiş maç motoruna sahip olan ve oyun kurma, taktik geliştirme, takım yönetme gibi konularda gerçekçi ve ayrıntılı seçenekler ile donatılan tarayıcı tabanlı futbol menajerliği simülasyon oyununda son birkaç haftadır oyuncuları motive ediyordu. United Eleven ekibi, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Atlético ve Madrid arasında oynanan maç öncesinde Ancelotti'ye destek vermek amacıyla bir simülasyon etkinliği düzenledi. Tıpkı sahada oynanan gerçek maçta olduğu gibi bu simülasyon oyununda da Marcelo'dan bir gol geldi ve Ronaldo da penaltıyla bir diğer golün sahibi oldu.

United Eleven'ın canlı maç verilerini temel alması ve gerçekçi tercihler sunması sayesinde, maç sırasında taktik değişimi yapılabiliyor ve bu da iyi bir simülasyonun ortaya çıkmasını sağlıyor.

Nexon Europe Operasyon Müdürü Paul Lee, maç sonucuyla ilgili olarak, "Futbol menajerliğine yönelik yeteneklerini United Eleven ile geliştiren oyuncularımıza ilham veren Carlo Ancelotti'nin ve Real Madrid'in Madrid derbisini alması bizi çok mutlu etti. Simülasyonumuz sayesinde Ancelotti'nin avantajı ele geçireceğini biliyorduk. Hatta oyundaki diğer oyuncular, sezon öncesi piyasaya çıkardığımız deneme sürümü sayesinde sonucu tahmin bile etmişti. O nedenle skora pek de şaşırmadık" dedi.

Sen de başarılı bir futbol menajeri olmak istiyorsan, United Eleven'ın deneme sürümünde yerini al: united11.com. United Eleven oyuncularını, Carlo Ancelotti tarafından imzalanmış t-shirt'ler ve toplar kazanma şansı gibi sayısız sürprizler de bekliyor. Daha ayrıntılı bilgi almak ve Şampiyonlar Ligi'nde kazanan tarafta yer almak için web sitemizi veya resmi Facebook sayfamızı ziyaret et: www.facebook.com/united11.nexoneu.

Okuyucu Yorumları