Üniversitenizde ücretsiz bilişim seminerleri

Üniversitenizde ücretsiz bilişim seminerleri düzenlemeye ne dersiniz? İşte bu işin en kolay yolu...

Bu portal gençler için...

Üniversitenizde ücretsiz seminer verilmesini istiyorsanız, çözüm, ÇözümPark Bilişim Portalı'nda. ÇözümPark, gençlere bilişimle ilgili bilgi veriyor, yol gösteriyor.

Gençliğe hizmet etmeye devam eden portal, ilk üniversite seminerini Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Microsoft Sertifikalı Sistem Mühendisi olan yönetici, Fatih Karaalioğlu eşliğinde gerçekleştirmiş. Burada ilgi gören seminer IEEE Türkiye ana sayfasında duyurulmuş. Bunun ardından 16-17 Nisan 2009 Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Bilişim Kampı'nda üç gün süren uzmanlık alanlarıyla ilgili workshop çalışmaları gerçekleştirmiş.

Peki ÇözümPark Bilişim Portalı, Üniversite'sine bilişim etkinliği getirmek isteyen gençlere neler sunuyor? Cevabı onlardan alalım:

Online webcast
Haftalık olarak internet üzerinden düzenlenen ve yine hiçbir ücret gerektirmeyen webcastlere online olarak katılabilir ve en son teknoloji ürünleri hakkında kendinizi bilgiyle donatabilirsiniz.

Online destek!
ÇözümPark üyelerine online destek hizmeti sunmaktadır. Forum ortamında tartışılan konular üzerinde çözüm üretilmemesi halinde ÇözümPark' ın uzman bir ekipten oluşan 35 kişilik online destek kadrosu sizler için hazır . Online destek sayesinde uzman yöneticiler ile birebir görüşme ve uzaktan destek alma şansına sahip olabiliyorsunuz. ÇözümPark olarak online destek hizmetinin açıldığı geçen haziran ayından bu yana geçen süre içerisinde 650 nin üzerinde kayıt alınmış olup toplam 4218 dk destek hizmeti verilmiştir. Türkiyede bir bilişim portalında tek olan bu hizmetten faydanlanmak için siz neyi bekliyorsunuz ?

www.cozumpark.com
Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları