Ünlü ses markası Audioengine Türkiye'de!

Dünyaca ünlü ses markası Audioengine artık Bircom güvencesiyle Hifimyfi mağazasında satışta.

Ünlü Audioengine Türkiye'de!

Amerika'nın güçlü ses markası Audioengine, yüksek kalitede ses çözümü arayanlar için benzersiz bir marka. Sahip olduğu özelliklerle kullanıcıları şaşırtan Audioengine marka hoparlörler, amfiler, adaptörler ve aksesuarlar High-End kalitesinde ses performansı sunuyor. Audioengine markasının Türkiye distribütörlüğünü Bircom üstleniyor.

Plastik değil, gerçek hoparlör

Plastik değil, gerçek hoparlör

"Not Plastic, Real Speaker" ifadesiyle sunulan hoparlörler, benzer segmentteki hoparlörlerden farklı olarak ipekten yapılmış tweeter, kevlardan yapılan woofer, ağaçtan yapılan iskelet ile kusursuz bir estetiğe sahip. aptX ve aptX HD desteği sunan Audioengine, endüstrinin aksine C, D, E ve F sınıfı amplifikatör kullanmak yerine A ve B sınıfı amplifikatör kullanarak fiyat-performans anlamında son noktayı koyuyor. Kablolu ve kablosuz modelleri bulunan hoparlörler el yapımı olmalarıyla dikkat çekiyor.

Küçük hoparlörlerden büyük sesler

Küçük hoparlörlerden büyük sesler

Old school tarzını yansıtan Audioengine hoparlör modelleri, görünüşte masa üzerinde ve rafta kullanılabilecek kadar küçük boyutlara sahip olsa da analog kalitesinden asla ödünvermeden yüksek ses kalitesi ile herkesi şaşırtıyor. iOS ve Android gibi farklı işletim sistemlerinin yanında, bu platformlardaki uygulamalarla da uyumlu bir şekilde çalışan hoparlörler kablosuz desteği sayesinde ekstra bir konfor alanı yaratıyor.

B2, HD3, HD6, A5+, A2+, P4 ve HDP6 model hoparlörler, saniyeler içerisinde gerçekleştirilebilen kolay kurulum ve kullanım imkânı ile müzik tutkusunu sonuna kadar yaşamanız için Bircom'un Kanyon'daki Hifimyfi deneyim mağazasında satışta. Tıpkı hoparlörler gibi birçok ödüle sahip ses sistemi bileşenleri, DAC dönüştürücüler, amplifikatör ve aksesuarlar da yepyeni bir ses deneyimi için sizlerle.

Okuyucu Yorumları