Ünlü yazılım firması Türkiye'de...

İnternet tabanlı çözümleri ile tanınan ABD'li yazılım devi Zoho Türk kullanıcıların hizmetinde...

Zoho da Türkiye'de!

Kişisel ve kurumsal kullanım alanlarında internet tabanlı çözümleriyle elde ettiği başarıyla hızla yükselen ABD'li yazılım devi ZOHO, Türkiye'de Teknocube Bilgi Teknolojisi Hizmetleri şirketiyle işbirliği anlaşması imzaladı. Teknocube, bu anlaşma ile; dünya genelinde yaklaşık 1.5 milyon kullanıcısı olan ZOHO' nun, dünyada Yazılım Evrimindeki Bir Sonraki Adım" olarak kabul edilen SaaS - Software as a Service (Bir Hizmet Olarak Yazılım) modeli üzerinde oluşturduğu yazılımlarını Türk kullanıcılarıyla buluşturacak.

Teknocube Bilgi Teknolojisi Hizmetleri, SaaS modeli yazılımlar alanında dünyada ilk sıralarda yer alan AdventNet / Zoho ile "münhasır dağıtıcı" (exclusive distributor) anlaşması imzalayarak ZOHO' nun Türkiye'deki tek dağıtıcısı oldu. Teknocube, ZOHO' nun know-how' ını kullanarak büyük kurumlardan KOBİ' lere ve hatta bireysel kullanıcılara kadar farklı ölçekteki ihtiyaçlara cevap verebilen; Müşteri İlişkileri Yönetimi, Faturalama, Çevrimiçi Ofis Paketi, Proje Yönetimi, İş İletişimi ve Verimlilik, İnsan Kaynakları, İş Zekası, Raporlama Araçları ve Uygulama Geliştirme Platformu (PaaS) gibi sunduğu 20'den fazla çözüm ile kurum ve kişilerin yüksek bilişim maliyetlerini düşürerek ekonomik krizin etkilerini azaltacak.

Teknocube Genel Müdürü Burak Akcen ise "Alanında oldukça uzman kişilerden oluşan genç bir şirket olarak ZOHO ile anlaşma imzalamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk aşamadaki hedefimiz; ZOHO know-how' ı ile Teknocube' un hızlı ve kaliteli hizmet = memnun müşteri anlayışını aynı potada birleştirerek, kurumsal ve bireysel kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayabilen, uygun maliyetli çözümler sunmaktır. Global finans krizinin Türkiye' deki etkilerini ZOHO' nun benzersiz SaaS çözümleri ile minimize edebileceğimize inanıyoruz. Teknocube, ZOHO ile Türkiye bilişim sektöründe kısa süre içinde ses getiren projelere imza atacak ve saygın firmalar arasındaki yerini alacaktır" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları