Ünlülerin çıplak fotoları rekor kırdı!

Ünlülerin çalınan çıplak fotoğrafları internete düştü; dünyanın en popüler dosyası haline geldi!

Çıplak fotolar rekor kırdı!

Ünlülerin iCloud üzerinden çalınan çıplak fotoğraflarının toplu halde bulunduğu .zip dosyası, Dünya'nın en büyük dosya paylaşımı sitesinde en çok paylaşılan dosya oldu.

Perşembe sabahı, The Pirate Bay'de en çok "seed" edilen dosya, "09.01.2014 Celebrity Nube Photo Hack Collection - #fappening" idi. Bu dosyayı indiren ve diğer insanların da ulaşmasına imkan tanıyan 28.000 "seeder" bulunmaktaydı.

The Pirate Bay'in sıralamasına göre, bu fotoğraflar Angelina Jolie'nin "Maleficent"ı ve Tom Cruise'un "Edge of Tomorrow"undan daha popüler bir konumdalar. Ayrıca bu fotoğraflar, gençlik aşk hikayesi "The Fault is in our Stars"ın ve yeni "Godzilla" filminin de önüne geçmiş durumdalar.

Fotoğraflardan daha popüler olan tek şey ise, çok sevilen çocuk filmi "How to Train Your Dragon 2" idi ancak bu filmi de indiren ancak paylaşmayan "leecher"ların sayısı oldukça fazla gözüküyor.

Çalınan fotoğraflar, aralarında Jennifer Lawrence, Kate Upton ve Kirsten Dunst'ın da aralarında bulunduğu 100'den fazla ünlüye ait. En göze çarpan kurbanlardan Jennifer Lawrance hakkındaki tweet'ler ise sosyal medya takipçisi Topsy'nin verilerine göre, 31 Ağustos tarihinde 400.000'e ulaştı.

Okuyucu Yorumları