Update 2'yi alana Windows 9 bedava mı?

Windows 9, yeni bir iddiaya göre bu ürünü satın alanlara bedava hediye edilebilir!

Bir "bedava" söylentisi daha!

Söylentilerin, dedikoduların önünü kesmek genellikle pek mümkün olmuyor. Bu seferki iddia ise Microsoft'un bu sene yayınlayacağı Windows 8.1 Update 2'nin yanında, Windows 9'u da piyasaya süreceği yönünde.

Rusya merkezli bir hacker grubu olan WZOR'un iddiasına göre Microsoft, Windows 8.2'yi (veya Windows 8.1 Update 2'yi) satın alan kullanıcılara Windows 9'u hediye etmeyi düşünüyor (büyük ihtimalle Update 2'nin entegre edildiği tam Windows 8.1 sürümünden bahsediliyor). Ancak firma, bu konudaki kararını henüz kesinleştirmemiş durumda. Bir başka dedikodu, Windows 9 Enterprise Edition'da (kurumsal sürüm) Metro arayüzünü kapatma işlevinin sunulabileceği yönünde. Böyle bir işlev, iş kullanıcıları tarafından bir süredir talep edilmekteydi.

Söylentiler doğru ise Microsoft, şu sıralar önemli kararların verildiği büyük bir şirket içi etkinlik düzenliyor. WZOR'un verdiği bir başka bilgi ise sızıntıların sıkça yaşandığı Çin ofisi için harekete geçtiği. İddiaya göre Windows'un gelecekteki sürümlerini test edecek olan çalışanlar, sadece kendi isimlerine özel sürümleri çalıştırıp deneyebilecekler.

Okuyucu Yorumları