USB 3.0 ile süper hız ve Firewire 800

Verbatim'in Mac kullanıcılarına özel taşınabilir ve USB 3.0 destekli sabit diskleri yakında piyasada

USB 3.0 ile inanılmaz hız!

Verbatim Store 'n' Go Mac Taşınabilir Sabit Sürücü: ilk kez Verbatim için özellikle Mac topluluk için yaratılmış olan bir harici sabit disk piyasaya sürüyor. Siyah veya beyaz renkli parlak bir görünüme sahip şık ve minimalist tasarımıyla bir MacBook ile uyumlu olacaktır. İkinci bir versiyonu bilgisayar kullanıcıları için USB 3.0 SuperSpeed arayüzü ve FAT32 sunarken FW800 ve SuperSpeed USB 3.0 ve HFS+ formatlı bir kombinasyonu ile birlikte geliyor. Her iki modelde 1 TB ve 500GB depolama kapasiteleri ile 2011'in ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

· Siyah ve beyaz renkli şık, minimalist tasarım
· 500GB ve 1TB kapasiteli
· 1 x FireWire 800 Port ve 1 x HFS+ formatlı USB 3.0 Mini-B portu combo birimi Apple Time Machine Yedekleme Yazılımı ile tamamen uyumlu
· 1 x FAT32 formatlı USB 3.0 Mini-B port arabirimi hem Mac hem de Windows işletim sistemi ile kullanılabilir.
· YEŞİL DÜĞME (GREEN BUTTON) yazılım enerji tüketimini azaltır.
· Şık Kristal Kutu Ambalajlı

Verbatim Store 'n' Go Mac Taşınabilir Sabit Disk sürümleri 500GB (piyasada mevcut) ve 1TB (2011'in ilk çeyreğinde piyasada olacak) depolama kapasitelerinde sunuluyor. USB 3.0 SuperSpeed'in veri transfer hızı, USB 2.0'dan (USB veri yolu hızlarına göre) on kat daha hızlıdır. Sadece Mac Sürümü bir adet FireWire 800 Port ve bir tane USB 3.0 Mini-B port sunuyor. Bu combo birim, HFS+ formatında ve Apple Time Machine Yedekleme Yazılımı ile tamamen uyumludur.

Estetik dış görünüm ve enerji tasarrufu

Estetik dış görünüm ve enerji tasarrufu

Estetik şık görünüm

Verbatim EUMEA HDD İş Geliştirme Müdürü Kai Miroschnik "Bu ürün mükemmel bir yaşam tarzını tüm yönleriyle tamamlıyor. Özellikle Mac kullanıcıları için tasarlanan bu ürün Mac bilgisayarların zarafetiyle uyumlu ve şık görünümü ile hem şekil hem de işlevsellik arayanlar için mükemmel bir seçenek oluşturuyor" diyor.

Enerji Tasarruf Yazılımı

Verbatim Store 'n' Go Mac Taşınabilir Sabit Disklere YEŞİL DÜĞME yazılımı eklendi. YEŞİL DÜĞME yazılımı programlanan zaman ayarı süresine göre veya kullanıcı tarafından manüel olarak masaüstündeki YEŞİL DÜĞME üzerine tıklandığında otomatik olarak uyku moduna geçip enerji tüketimini azaltır ve Verbatim Store 'n' Go sürücünün kullanım ömrünü uzatır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları