USRobotics, İnternet Telefonu ile Sabit Telefonu B

USRobotics, Skype sertifikalı USR9620 USB Telefon Adaptörü'nü duyurdu. Ürün, Skype temelli İnternet telefonu ile evlerimizde kullandığımız sabit telefonu birleştiriyor.

USRobotics, İnternet Telefonu ile Sabit Telefonu B

USRobotics, Skype tarafından onaylanarak sertifikalandırılmış ürünü USR9620 USB Telefon Adaptörü'nü duyurdu. Ürün, kullanıcıların Skype İnternet Telefonu görüşmelerini ve klasik PSTN yani sabit telefon görüşmelerini ellerindeki normal bir telefon ile yapmalarını sağlıyor.

USB Telefon Adaptörü'nün kurulumu ve kullanımı son derece basit. Ayrıca, hiçbir şekilde ek parça gerektirmiyor. Kullanıcılar, analog telefon hattının kablosunu ve standart herhangi bir telefonun kablosunu adaptörün ilgili girişlerine takıyor. Daha sonra adaptörü, USB girişi kullanarak bilgisayara bağlıyor. Bilgisayarın İnternet'e bağlı ve üzerinde Skype yazılımı çalışıyor olması ise zorunlu.

USB Telefon Adaptörü'nün gelişmiş özellikleri sayesinde kullanıcılar, uzun mesafe görüşmelerinde, Skype yüklü bilgisayarlarından uzakta olsalar bile tasarruf etmeye devam ediyorlar, çünkü ürünün çağrı yönlendirme özelliği var. Skype'tan gelen çağrıları cep ya da sabit telefonlara, cep ya da sabit telefonlardan gelen çağrıları Skype telefonuna yönlendirmek mümkün. Ayrıca kullanıcılar, USB Telefon Adaptörü'nü cep telefonundan ya da sabit telefondan arayarak uzak mesafe görüşmelerini yine Skype üzerinden yapabiliyorlar.

Okuyucu Yorumları