Üst üste 4 kez en hızlı büyüyenler listesinde

IdeaSoft, KOBİ'leri, KOBİ'ler de IdeaSoft'u büyütüyor...

En hızlı büyüyen şirket...

Lider olduğu e-ticaret yazılımları sektöründe 5000'den fazla KOBİ'yi e-ticaret ile tanıştırıp büyümelerine katkı sağlayan IdeaSoft, yakaladığı sürdürülebilir büyüme ile Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye programında bu yıl da en hızlı büyüyen şirketler arasında yer aldı. Hızlı büyümesi ile bu önemli listeye üst üste 4. kez giren IdeaSoft, bu başarıyı yakalayan ilk ve tek e-ticaret yazılım şirketi oldu.

IdeaSoft Genel Müdürü Seyhun Özkara, her yıl ortalama %30 büyüyen e-ticaret pazarının yazılım sektörünü geliştirdiğine dikkat çekerek, "Yerli yazılım şirketi olan IdeaSoft global standartlarda sunduğu hizmetle hem yazılım hem de e-ticaret sektörünün gelişmesine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. IdeaSoft'un sürdürülebilir bir büyüme yakalamasındaki en önemli unsurların başında yaptığı Ar-Ge yatırımları ve işindeki uzmanlığı geliyor. Bu doğrultuda da e-ticarete kazandırdığımız KOBİ'lerin de büyüyerek İnternet'te sürdürülebilir bir kazanca sahip olmaları da büyümeyi ortak payda yapıyor. KOBİ'lerle yakın çalışan, onları iyi anlayan ve hayatlarını kolaylaştıran bir şirket olarak hem onları hem de şirketimizi büyütmeyi sürdüreceğiz" dedi.

IdeaSoft, geçtiğimiz aylarda da Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firmasını belirleyen TOBB, TEPAV ve AllWorld Network'ün düzenlediği "Türkiye 100" programında, e-ticaret yazılımları alanında en hızlı büyüyen şirket olarak sektöründe ilk sırada yer almıştı.

Okuyucu Yorumları