uTorrent 1.8 yayınlandı, Mac sürümü yolda

Başarılı BitTorrent aracı uTorrent'in yeni güncellemesi uzun bir aradan sonra yayınlandı. İndirin...

uTorrent 1.8 hazır

6 aylık uzun bir çalışmanın ardından uTorrent ekibi BitTorrent aracının son sürümü uTorrent 1.8'i kullanıcılara sundu. Ancak uTorrent ekibinden gelen haberler yalnız bu güncellemeyle de sınırlı değil: uTorrent'in Mac sürümünün de birkaç hafta içerisinde hazırlanıp yayınlanması bekleniyor.

uTorrent, bilindiği gibi BitTorrent araçları içerisinde en yoğun talebi gören araçlardan biri. Geçen senenin sonlarına doğru yayınladığımız bir raporda, uTorrent kullanıcılarının dünya geneline bakıldığında ikiye katlandığını açıklamıştık. Yine aynı zamanlarda, PC kullanıcıların %5.1'inin bu araçları PC'lerine kurduğu ve bu rakamın günden güne hızla büyüdüğünü de belirtmiştik.

En son güncellemesi olan uTorrent 1.7.7'nin Ocak ayında yayınlanmasından sonra uzun bir süredir bu aracın çıkacak güncellemesi bekleniyordu. Ve 6 aylık uzun bir aradan sonra yeni güncellemenin yayınlanmasıyla uTorrent'te görülen en büyük kazanım bağlantı ve performansı iyileştiren IPv6 desteği.

uTorrent'in son güncellemesinin yayınlanmasının ardından Mac sürümünün de yakın zaman içerisinde çıkacağı açıklanırken, bu sürenin birkaç haftayı bulabileceği belirtildi.

uTorrent 1.8'i indirmek için tıklayın.

Okuyucu Yorumları