Uygulama başlatmak için Slide Launcher!

Bu bedava uygulama sayesinde, Android'e yüklediğiniz tüm uygulamalar elinizin altında!

Hepsi elinizin altında!

Android telefon ve tablet sahipleri sıklıkla kullandıkları uygulamaların sembollerini, hangi ekrana yerleştirdiklerini bazen unutarak, birçok ekran arasında gidip gelmek zorunda kalabiliyorlar.

Slide Launcher uygulaması ise bu soruna son veriyor ve kullanıcıların sık kullandıkları uygulamaları tek bir ekranda toplayıp, uygulamaları başlatacak sembollere hızla ulaşılmasını sağlıyor.

Ekranın altından yukarı doğru çekilen bir küçük pencerede tamamen kişiselleştirilebilen uygulamalar, kullanıcının dilediği anda dilediği uygulamayı başlatmasını sağlıyor. Böylece kullanıcı, aradığı uygulama için telefonun ekranları arasında geçiş yapma derdinden kurtuluyor.

Slide Launcher uygulamasının penceresi, kullanıcının keyfine göre farklı tarzlara bürünebiliyor, hatta uygulama logolarının yerleştirme biçimleri, aralarındaki boşluklar, arka plan görüntüsü gibi öğeler de kullanının zevkine göre değiştirilebiliyor. Son derece hafif bir uygulama olan Slide Launcher telefonun kaynaklarını çok "cimri" kullandığı için de övgü topluyor.

İndirin: Slide Launcher

Okuyucu Yorumları