Uygun fiyatlı Android cep arayanlara!

Bu yeni Android cep, fiyatının yanında diğer akıllı ceplerde pek bulunmayan özelliğiyle dikkat çekti

El yakmayan Android!

Alman Mühendisliğinin ürünü Neoi'nin, yeni akıllı telefonu Neoi 588, hassas kapasitif dokunmatik ekranı, yüksek kullanım hızı, 2.3 android işletim sistemi, bir bölümü sadece Neoi 588'de bulunan gelişmiş özellikleri ve iyi fiyat- kalite dengesi ile dikkat çekiyor.

Cihazda, akıllı telefonlarda çok az bulunan çift SIM kart kulanım özelliği, sadece Neoi 588'de bulunan görüntülü konuşmayı data fiyatından sağlayan teknoloji, iki adet kamera, A-GPS gibi gelişmiş özellikler bulunuyor. Neoi 588'in 650 MHZ'lik işlemci, 512MB sistem belleğiyle birleştiğinde uygulamaları çok hızlı kullanma fırsatı ortaya çıkıyor.

GSM 850/900/1800/1850 MHz iletişim standartlarına destek veren Neoi588: Avuç içine rahatlıkla sığacak 124 x 68.2 x 12.6mm boyutlarında ve 135 gram ağırlıkta. Dâhili hafıza miktarı 512 MB ancak Micro SD yuvasına takılabilecek ek bir bellek kartıyla 32 GB'ye kadar artış sağlanabiliyor. Kablosuz kulaklıklarla haberleşmeyi sağlayan Bluetooth 2.0 teknolojisi, QWERTY sanal klavye, yeni akıllı telefonun özelliklerinden.

Çift SIM kart ve dikkat çeken özellikler,

Çift SIM kart ve dikkat çeken özellikler,

Çift SIM kart

Neoi 588 tasarlanırken birden fazla operatörü veya hattı tek bir cihaz üzerinde kullanmak isteyenler unutulmamış ve akıllı telefonlarda çok az bulunan çift SIM kart kullanma özelliği yeni akıllı telefonun parçası olmuş. Android işletim sistemi üzerinde geliştirilen uygulama ile tek bir telefonda iki SIM kart verimli bir şekilde kullanılabiliyor ve SIM kartlar arasındaki geçişler hızlı bir biçimde gerçekleştirilebiliyor.

Data fiyatına görüntülü görüşme

Neoi 588'in en önemli özelliklerinden birisi GSM operatörlerine ek ödeme yapmaksızın data fiyatından görüntülü konuşma yapmayı sağlayan özel yazılımı ve çift kamerası. Cihazın ön yüzünde bulunan kamera görüntülü görüşme yapmayı sağlarken, arka kamera 5 MP'lik çözünürlüğü ile fotoğraf, video gibi multimedya dosyalarının çekiminde yüksek kalite elde etmenizi sağlıyor. Özel yazılım ile video çekimleri 8 MP'lik bir çözünürlüğe yükseltilebiliyor.

Hayatı kolaylaştıran özellikler

Neoi 588'de, WiFi , java, FM radio, MP3, stereo ses sistemi gibi kullanıcıya avantaj sağlayan, hayatı kolaylaştıran özellikler de bulunuyor.

Cihazda ayrıca, baz istasyonunun konumundan destek alarak kullanıcıya yardımcı olan A-GPS özelliği ve özel bir GPS alıcı yonga da mevcut. Kapasitif ekran sayesinde haritalar çok rahat bir şekilde büyütülüp küçültülebiliyor. Yüksek işlemci gücü ve 3G desteği sayesinde bulunduğunuz bölgeyle ilgili içerikleri kolay bir şekilde kullanabiliyor.

KVK servis ağı güvencesiyle tüketicinin hizmetine sunulan Neoi 588 hakkında detaylı bilgi edinebilmek ve cihazı satın alabilmek için www.sahibinden.com online alışveriş sitesini ve www.neoi.com.tr internet sitesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları