Uygun fiyatlı bir Lumia daha sızdı

Nokia'nın başarılı bütçe dostu ceplerinin arasına yakında gelecek Lumia, göreceğiniz bu cep olabilir

Uygun fiyatlı Lumia sızdı!

Windows Phone'un başarılı olduğu alanlardan bir tanesi de, alt seviye cepler. Microsoft'un cep platformu, donanım konusunda yüksek bir esnekliğe sahip olduğu için, özellikle giriş seviyesi telefonlara değer katıyor.

İnternete henüz sızan bu Lumia'nın, Lumia 530 olma ihtimali var; ancak bunu kesin olarak söylemek mümkün değil. Sızıntının kaynağı WMPoweruser, resim için "620 değil" demekle yetiniyor. Rapora göre yeni alt seviye cep, Snapdragon 200 işlemci, 512MB RAM ile geliyor. Parlak bir renge sahip olduğu gözlenen telefonun üzerindeki kameranın düşük çözünürlüklü olduğunu tahmin ediyoruz.

Lumia 520'ye benzer, 4 inç'lik WVGA LCD ekranla gelmesi beklenen telefon, kaynağa göre kontratsız 179 dolara satışa sunulacak. İlk resme bakarak telefonun Windows Phone 8.1'le çalıştığını söylemek de mümkün (WP 8.1'de gezinti düğmeleri, ekranda gösteriliyor).

Uygun fiyatlı bir Lumia daha sızdı

Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceğine dair herhangi bir ipucu yok, ancak bu şekilde sızdığına bakarsak onunla tanışmamız çok fazla zaman almayabilir.

Okuyucu Yorumları