Uygun fiyatlı Microsoft Lumia 535 tanıtıldı!

Beklenen oldu ve Microsoft, kendi markasını taşıyan ilk Lumia olan Lumia 535'i tanıttı!

İşte ilk Microsoft Lumia!

Microsoft logolu ilk Lumia, sonunda resmi olarak tanıtıldı. 5 inç'lik Microsoft Lumia 535, dört çekirdekli 1.2GHz işlemci, 1GB RAM ve 5MP'lik bir çift kamerayla geliyor.

qHD (960 x 540) çözünürlüğe sahip telefonun plastik gövdesinin rengi, farklı kapak seçenekleri sayesinde değiştirilebiliyor. Windows Phone 8.1'le çalışan telefonun giriş seviyesi bir cihaz olduğunu anlamak zor değil. MicroSD desteğine sahip telefonun depolama alanı, sadece 8GB

İlk olarak Çin, Hong Kong ve Bangladeş'de piyasaya sürülecek olan telefonun Avrupa'ya 2015'in ilk çeyreğinde ulaşması bekleniyor. Yerel fiyatı 110 euro (136 dolar) olarak açıklanan telefonun fiyatı, araya satıcı ve mobil sağlayıcıların girmesiyle muhtemelen değişecek.

Lumia 535, Microsoft'un Skype, Office, OneDrive, Cortana ve OneNote gibi hizmetleriyle birlikte geliyor. Cortana dışındakilerin hepsi, elbette Android ve iOS'ta da kullanılabiliyor.

Microsoft, şu an Samsung Galaxy S5 veya iPhone 6 gibi telefonların karşısına çıkmaktan özellikle kaçınıyor. Firmanın şu anki amacı, uygun fiyatlı telefonlarla Windows Phone'un kullanıcı tabanını genişletmek. Lumia 535'in ne kadar iyi olduğunu, cihaz elimize ulaştığında ve onunla zaman geçirdiğimizde öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları