Uzaktan erişim bu kadar kolay olmamıştı...

Evinizdeki PC'ye işten ulaşmak mı istiyorsunuz: Bu yazılımla her şey çok kolay...

Hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Uzaktan erişim programı TeamViewer'ın yeni sürümündeki ses ve video desteği programı çok daha ilginç hale getiriyor: TeamViewer 5 Beta sürümüyle rahatlıkla diğer PC'lere erişebilir, veri aktarımı yapabilir veya arkadaşlarınızla beraber bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Uzaktan yönetime paralel olarak VoIP ile iletişim kurabilir ve videolu görüşme yapabilirsiniz.

TeamViewer 5'in yeni arabirimi daha fazla esneklik sunuyor. Arabirim, ekranın farklı bölgelerine yerleştirilebilen ufak araçlardan oluşuyor. Ayrıca optimize edilmiş yönetim menüsü yazılımın kullanımını basitleştiriyor. Diğer tüm yenilikleri resmi sürüm notlarında bulabilirsiniz.

Üreticiye göre yazılımın yeni sürümü tamamen geri uyumlu. Yani TeamViewer 5 kullanıcıları 3. veya 4. sürümü kullanan kişilere bağlanabiliyor; fakat tersi geçerli değil.

CHIP Online Yorumu:
Üretici buna Desktop-Sharing ismini veriyor. Biz ise aşırı derecede basit diyoruz. Aracı indirin, kurun ve başlatın; bu kadar! İki PC arasında internet üzerinden bağlantı kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Download: TeamViewer 5 (Beta)

Okuyucu Yorumları