Uzaktan kumandalı ampül gerçek oldu

Wi-Fi ağınıza bağlanabilen, dünaynın en ilginç ampülü ile tanışmaya hazır mısınız?

İşte "kablosuz ampül!"

Uzaktan, telefonunuz üzerinden kontrol edilebilen ampüller, artık hayal değiller. Wi-Fi bağlantısı ile çalışan yeni ampülleri kullanabilmek için router'ınıza küçük bir cihaz bağladıktan sonra ampülü yerine takmanız yeterli oluyor.

GreenWave Reality Connected Lighting Solution'ın geliştirdiği Wi-Fi ampül çözümü, basit bir kurulum sonrasında iOS ve Android'li cihazınızda bir uygulama yüklemenizi gerektiriyor. Hepsi bu kadar, evinize kablo döşemenize ve zahmetli işlere kalkışmanıza gerek duymuyor. Standart bir ampül soketine uyan LED ampüller, ayrı ayrı veya grup olarak herhangi bir iOS veya Android cihazı yoluyla yönetilebiliyor.

Güç tüketimi oldukça düşük olan ampüller, 2700K'lık hoş bir ışık sunuyor. IPv6 sayesinde her bir ampül, kendi IP adresine sahip olabiliyor ve bu sayede tek tek veya grup halinde denetlenebiliyorlar. Her ampül, diğer bir ampül için yönlendirici görevini üstleniyor, böylece büyük evlerde sinyal sorunu yaşanmıyor.

Cihaz piyasaya sürüldüğünde fiyatının 200 dolar olacağı, ampüllerin her birinin 20 dolara satılacağı söyleniyor. 200 dolarlık paketin içinde 4 ampül, bir router ve bir uzaktan kumanda bulunuyor.

Okuyucu Yorumları