Uzaktan mobil yardım Vodafone'da!

Vodafone, uzaktan erişim şirketi LogMeIn ile yaptığı işbirliğiyle yepyeni bir hizmet sunacak!

Vodafone'dan yeni hizmet!

Uzaktan erişim, dosya paylaşımı, sistem yönetim, veri yedekleme gibi alanlarda ürün ve çözümler geliştiren LogMeIn ile işbirliği yapan Vodafone, Türkiye'deki kullanıcılarının akıllı telefonları için her an teknik destek almasını sağlayacak bir uygulamaya imza atıyor.

Vodafone bu sayede, LogMeIn Rescue ürünü ile akıllı telefon kullanıcılarının kolay, hızlı ve güvenli bir biçimde destek alabilmelerini sağlayacak. Vodafone, LogMeIn işbirliği ile hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine hizmet verecek.

Vodafone'un hizmet verdiği 6 ülkede uygulanan ve 4 ülkede de test çalışmaları süren işbirliği sayesinde, akıllı telefon kullanıcıları birçok teknik destek hizmetini uzaktan alabilecek. Önceden yazılım yüklü olmasına gerek kalmadan, kullanıcı izni ile çalışan LogMeIn Rescue uygulaması ile e-posta konfigürasyonu, uygulama yükleme, dosya yönetimi, işletim sistemi güncelleme gibi uygulamalar teknik destek ekipleri tarafından kullanıcının akıllı telefonuna uzaktan erişilerek gerçekleştirilebiliyor.

LogMeIn Rescue'nin yaratacağı katma değerlere değinen Vodafone Türkiye Satış ve Müşteri Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Kızıldağ ise şöyle konuştu: "Biz Vodafone Türkiye olarak müşterilerimiz için en güvenilir iletişim markası olma vizyonuyla çalışıyoruz. Bu doğrultuda bireysel ve kurumsal müşterilerimize katma değerli hizmetler sunuyoruz. Şimdi bunlara bir yenisini daha ekliyoruz.

Uzaktan erişim, dosya paylaşımı, sistem yönetim, veri yedekleme gibi alanlarda ürün ve çözümler geliştiren, dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından LogMeIn ile işbirliğine imza atıyoruz. Bugün tamamı Türk mühendislerden kurulu Oksijen Ar-Ge isimli şirketimizle bir yandan kendi teknolojilerimizi üreterek dünya teknoloji liginde Türkiye'yi temsil ederken; öte yandan da küresel teknolojideki son gelişmeleri takip ederek Türkiye'deki tüketicilerin kullanımına sunuyoruz. Bunun da Vodafone'un inovasyona verdiği önemi gösteren çarpıcı bir veri olduğunu düşünüyorum."

Vodafone Türkiye Müşteri Operasyonları ve Online Servisler Bölüm Başkanı Hakan Çelik de "Bu işbirliği sayesinde Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarına uzaktan teknik destek sağlayan ilk operatör oluyoruz. Hızla gelişen teknoloji ile bu teknolojiyi kullanmak isteyen müşterilerimiz arasında köprü olacağız. Müşterilerimizin yapmaları gereken tek şey ise uzaktan erişime izin vermeleri ve kendilerine yardımcı olacak teknisyenle işbirliği yaparak hızlıca sorunlarına çözüm üretmeleri" diyerek projenin önemini ve piyasada bir ilk olduğunu irdeledi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları