Uzayı Keşfetmek Bu Teleskopla Mümkün

Celestron, Wi-Fi teknoloji ile tasarladığı Astro Fi 5 teleskopuyla gök cisimlerini ve uzayın gözlemlenmesine yardımcı oluyor.

Uzayı keşfe çıkın

Dünyanın önde gelen teleskop markası Celestron, Wi-Fi teknoloji ile tasarladığı Astro Fi 5 teleskopuyla gök cisimlerini ve uzayın gözlemlenmesine yardımcı oluyor. Uzay gözlemini keyifli ve kolay hale getiren Astro Fi 5, iPhone, iPad ve Android cihazlar için ücretsiz "Celestron Skyport" uygulaması ile bu eşsiz deneyimi cebinizde taşıyabilirsiniz.

Uzayı Keşfetmek Bu Teleskopla Mümkün

Astro Fi 5, Schmidt-Cassegrain özelliği ile teleskopunu gökyüzünü izlemek için bir kere hizaladıktan sonra motorlu Go-To teleskobu otomatik olarak Celestron SkyPortal uygulaması ile seçilen gök cismini işaret ederek rahat izleme imkanı sunuyor. SkyAlign teknolojisi sayesinde gökyüzündeki herhangi üç parlak yıldızın merkezinde basitçe teleskopu hizalamanız kolaylaşıyor.

1 adet StarPointer bulucu dürbünü ve 2 adet Kellner oküler merceğine sahip teleskop, yeryüzü kullanımları için de uygun. Kauçuk tepsisi ile telefon ve tabletlerinizi teleskop üzerinde tutabileceğiniz Astro Fi serisi ile 120 binden fazla gök cismini gözlemlemek mümkün.

Özellikler

  • Açıklık 125 mm
  • Odak uzaklığı 1250 mm
  • Odak oranı f / 10 10 ve 25 mm'lik 2 adet mercek
  • Kırmızı lazer noktalı bulucu dürbün
  • 1,25" düzeltici mercek
  • 295x en yüksek faydalı büyütme

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza'da ki Hobix mağazalarında ve www.hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Celestron Astro Fi 5'in satış fiyatı ise 4.599 TL'dir.

Okuyucu Yorumları