Uzunu uzadıya müzik keyfi!

Philips GoGear Aria yeni tasarımı ve özellikleriyle iddialı. İşte sunduğu özellikler...

Uzun uzun dinleme keyfi!

GoGear Aria hareket halindeyken üstün ses kalitesi sağlayan FullSound teknolojisi, 45 saat müzik çalma süresi ve ses izolasyonlu kulaklıklarıyla kendini yeniledi.

MP3 şarkıları orijinal CD kalitesinin de üzerinde dinleme keyfi vaad eden Philips GoGear Aria; 2,4 inçlik yüksek çözünürlüklü havalı ekranı sayesinde video kalitesini ve canlı görüntüyü sizlerle buluşturuyor. Bu keyfinizin daha uzun süreli olabilmesi için uzun ömürlü şarjı artık daha da uzun ömürlü. GoGear Aria tek bir şarjla en sevdiğiniz müzikleri 45 saate kadar dinleme ve videoları 5 saate kadar izleme imkanı sağlıyor.

Radyolu 4 GB ve 8 GB, radyosuz 4 GB olmak üzere farklı modelleri bulunan GoGear Aria'nın ses yalıtımlı kulaklıkları; müziği, düşük ses düzeyinde normal kulaklıklara göre daha mükemmel ses kalitesiyle dinlemeye imkan tanıyor. İnsanların kulak kanalı anatomisine dayanan ses yalıtımlı kulaklıkların açılı akustik tasarımı, ortamdaki ses kaynağı ile kulak kanalı arasında sızdırmazlık sağlayarak, istenmeyen ortam gürültüsünü ortadan kaldırıyor ve sesi doğrudan kulaklarınıza iletiyor.

Philips GoGear Aria müzik çalarınızda bir radyo istasyonunu istediğiniz zaman, cihazının kanal hafızasına kaydetmek, saklanabilen 20 hazır ayarlı radyo istasyonu ile her seferinde frekansı manuel olarak ayarlamak zorunda kalmadan en sevdiğiniz radyo istasyonuna hızlı bir şekilde ulaşmak mümkün.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları