V100 ile 'multi-touch' devrimine hazırlanın

Windows 7 için geliştirildi, çoklu dokunmatik desteği sunuyor ve diğerlerinden çok farklı...

Çoklu dokunmatik harikası!

Saha çalışmaları, askeri ve endüstriyel uygulamalar ile özel amaçlar için zorlu hava koşullarına uygun ürettiği bilgisayarlarıyla sektörde tanınan Getac firması, önümüzdeki aylarda satışa sunacağı V100 model tablet PC'si için, geliştirilmiş bir çoklu dokunmatik ekran uygulamasına imza attı. Windows 7 platformuyla tam uyumlu çalışacağı bildirilen yeni 'multi-touch screen' teknolojisinin özelliği, ekranla doğrudan cilt teması gerektirmemesi.

Getac V100'ün yeni multi-touch teknolojisi, standart dokunmatik ekran uygulamalarında olduğu gibi kapasitans hassasiyeti yerine direnç bazlı olarak çalışıyor. Bu da demek oluyor ki; ekran üzerinde yapacağınız hareketler, elinizde eldiven veya koruyucu bir başka giysi olduğu zaman bile kolaylıkla algılanabiliyor.

Özellikle tehlikeli kimyasallarla veya zorlu hava koşullarında çalışan profesyoneller için büyük bir kolaylık sağlayacağı düşünülen V100'ün hassasiyet ve doğruluk açısından da iddialı olduğu bildiriliyor. Maksimum 2048×2048 ekran çözünürlüğü sunan V100'ün yanıt süresi, 35ms'nin altında.

Okuyucu Yorumları