Ve Samsung Galaxy S III tanıtıldı!

Samsung'un aylardır dillerden düşmeyen cebi sonunda gerçeğe dönüştü! İşte Galaxy S III!

Galaxy S III tanıtıldı!

Beklenen an geldi ve Samsung, aylardır konuşulan Galaxy S III'ü az önce resmen tanıttı.

Galaxy S III, Samsung'un yeni Exynos 4 Quad 1.4GHz dört çekirdekli işlemcisiyle geliyor ve 1GB RAM'e sahip. 4.8 inç HD Super AMOLED ekranıyla 1280x720 çözünürlük sunan Galaxy S III ("Plus" ibaresinin yokluğu dikkat çekiyor), 8MP arka yüz kamerasına, video görüşmeleri için 1.9MP ön yüz kamerasına sahip.

Beklendiği gibi Android 4.0 yüklü olarak sunulacak cihaz, Samsung'un TouchWiz arayüzüyle geliyor. 133 gram ağırlığındaki Galaxy S III, 2100mAh'lik bir pil ile geliyor. Karşılaştırma açısından Galaxy S'in 1.500, S II'nin ise 1.500mAh'lik pile sahip olduğunu söyleyelim. Micro-SIM slotuna sahip cihazın depolama alanı bir microSD kart ile genişletilebiliyor. Böylelikle Samsung, son zamanlardaki microSD'siz cep modasını izlemeyerek hayranlarını sevindiriyor.

Galaxy S III'ün yeni kamera özellikleri ve fazlası

Galaxy S III'ün yeni kamera özellikleri ve fazlası
Samsung Galaxy S III (kaynak: SlashGear)

Samsung'un Galaxy S III'de yaptığı önemli geliştirmelerden bir tanesi, kameralarını yazılımsal olarak geliştirmek olmuş. Yeni bir işlev sayesinde video kaydederken fotoğraf çekebiliyorsunuz. Bir başka yeni işlev ise 6FPS ile fotoğraf çekmenize izin veriyor. Yeni Best Photo (en iyi fotoğraf) modu ise peşpeşe 6 resim çekiyor ve keskinlik, kontrast ve çekilen kişinin yüz ifadesine göre en iyi çıkan fotoğrafı vurguluyor. Böylece en iyi kareyi saklayabiliyor, diğerlerini atabiliyorsunuz.

Samsung'un S Voice adındaki Siri benzeri ses tanıma özelliği, ekrana dokunmadan fotoğraf uygulamasını çalıştırmanıza ve fotoğraf çekmenize izin veriyor.

Samsung Galaxy S III'ü yakından görmek için galeri sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz!

Okuyucu Yorumları