Veezy’den Bilgisayarlar

Üç yıl önce, küçük taksitlerle internete bağlı bilgisayarların satışa sunulduğu kampanya dalgalarını başlatan Vestelnet, miadını dolduran bilgisayarları uygun şartlarla upgrade etme sözünü tuttuğu gibi.

Veezy’den Bilgisayarlar

36 aylık uygun ödemelerle Sınırsız Veezy İnternet erişimi, Bedava Bilgisayar ve Veezy Internet Kartı’nı bir arada sunan satış modeli VeezyGo da yenileniyor.

116 bin kullanıcısı bulunan VeezyGo hizmetine dahil olmak isteyenler için yeni bir fırsat sunan Vestelnet, 36 aylık Internet erişiminin yanında Celeron 1000 Mhz mikroişlemcili bir bilgisayarı aylık 19,95 USD’lık taksitlerle veriyor. Mikromişlemcinin 1,4 GHz olmasını isteyenler ise ayda 29,95 USD ödeyecekler. Bilgisayarlar 17 inch monitörlerle geliyor. Celeron seçeneğinde 128 MB ram, 20 GB harddisk, 48 X CDROM ve 80W hoparlörler bulunuyor. Yeni başlayanlar veya orta seviye kullanıcılar için ideal bir seçim gibi görünen ürün özellikle fiyatının ve ödeme şeklinin uygunluğu ile ön plana çıkıyor. Pentium 4 mikro işlemcili seçenek de ise 32 MB Gforce MX ekran kartı , 30 GB Harddisk ve 8X DVD sürücü bulunması dikkat çekiyor. Ürünlerin arkasında Vestel’in satış ve satış sonrası destek ve garantilerinin de olduğunu unutmamak lazım.

Bilgisayar almak veya upgrade etmek niyetinde olanların bu satış modeli hakkında daha detaylı bilgi sahibi olması için Vestelnet bayileri ile irtibata geçmeleri önerilir.

Okuyucu Yorumları