Velilerin gözü arkada kalmayacak

Arvento Araç Takip ve Kontrol Sistemi ile artık öğrenci velilerin gözü arkada kalmayacak.

Güvenlikte son nokta

Mobil teknolojiler ve araç takip sistemleri alanında faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 500 bilişim şirketi arasında yer alan Arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri, okul servislerini uydudan takip ediyor.

Geliştirdiği teknolojiyi 10 ülkeye ihraç eden, Türkiye'de özel sektörde yüzde 50, kamuda ise yüzde 90 pazar payı olan Arvento, servis araçları takip ve kontrol sistemi ile velilerin araçları online olarak internetten izlenmesine olanak sunuyor. Sistem, okul servislerinin izledikleri yol, eve ve okula varış saati ile ilgili bilgileri takip edebilme imkânı sağlıyor.

Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal, Servis Araçları Takip ve Kontrol Sistemi ile yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin daha güvenli seyahat edeceğini velilerin çocuklarını rahatlıkla takip edebileceklerini belirterek sistemin şoförleri daha dikkatli olmaları konusunda uyaracağını ifade etti.

Velilerin her şeyden anında haberi olacak

Velilerin her şeyden anında haberi olacak

Özer Hıncal, sistemin özellikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Hız limitlerinin aşılması durumunda, veliye ve servis firmasına otomatik olarak alarm gönderilebilmekte ve hız ihlali yapan servis aracının şoförü anında uyarılabilmektedir" dedi. Hıncal, bu bilgilerin yanı sıra servis aracının duraklama yaptığı yerler, duraklama süreleri gibi bilgilerin de online olarak görüldüğünü belirterek servis aracı eve yaklaştığında velinin cep telefonuna SMS de gönderildiğini ifade etti.

Servis Araçları Takip ve Kontrol Sistemi, İstanbul'da çok sayıda okula servis hizmeti veren ve Türkiye'nin en büyük filosuna sahip olan İSTAB (İstanbul Toplu Taşımacılar Birliği Derneği) üyesi firmaların 2.500'ün üzerindeki servis aracında kullanılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları