Verbatim'den hızlı SSD'ler!

Verbatim'in bu SSD diskleri, performansıyla bu geleneksel sabit diskleri çok gerilerde bırakıyor.

Verbatim'den hızlı SSD'ler!

Verbatim'in 2,5''SATA II SSD (Solid State Drive) yeni serisi, dizüstü ve masaüstü bilgisayarları için sabit disk yerine geçen ideal bir depolama çözümüdür. Bu HDD'de yer alan artırılmış darbe direnci, daha hızlı bilgisayar açılış sistemi, gelişmiş sistem yanıtı ve pil ömrü gibi donatılmış sistemler, 250MB/sn okuma ve 220MB/sn yazma hızı ile yüksek veri transferi sağlar. SATA II SSD opsiyonel masaüstü sistemleri için 3.5'' Bay adaptörü ve güç kablosu içerir. Konusunda uzmanlaşmış katma değer sağlayan mağazalardan 129€ (64GB), 238€ (128GB) ve 470€ (256GB) gibi tavsiye edilen fiyatlarla satın alınabilir.

• Okuma hızı saniyede 250MB ve yazma hızı saniyede 220MB
• Daha hızlı sistem açılışı
• Geliştirilmiş pil ömrü ve sistem yanıtı
• HDD üzerinde artırılmış darbe direnci
• Güvenilir uzun süreli performans için ileri düzey hata düzeltme ve wear leveling (aşınmayı dengeleme) teknolojisi
• 64GB, 128GB ve 256GB kapasite

SSD, veri depolamak için yarı iletken flaş bellek yongaları kullanılır. Bu nedenle hiçbir hareketli parçaya sahip değillerdir. Sabit Disk Sürücülerine benzemezler. Bu onları daha mekanik olarak sarsılmaz ve daha az hata eğilimli kılar. Ayrıca hiçbir gürültü yapmaz ve çok az enerji kullanır. SATA II SSD şok ve titreşime dayanıklı olması ile darbeye maruz kaldığı ortamlarda standart bir sabit diskten hem daha dayanıklıdır hem de daha hızlı sistem performansı sunar.

Perakende sürümü yılın dördüncü çeyreğinde mevcut olacak

Katma değer sağlayan satıcıların ürün türüne ek olarak aynı zamanda yılın son çeyreğinde perakende satış için de bir ürün olacak. Ghosting yazılımı ve veri aktarım kablosu gibi ilave özellikler içermesi planlanıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları